Nu a luat Bacalaureatul, dar e om de afaceri de succes! Cu ce se ocupă Patrick, fiul cel mare al lui Cristi Borcea

Nu a luat Bacalaureatul, dar e om de afaceri de succes! Cu ce se ocupă Patrick, fiul cel mare al lui Cristi Borcea

Patrick Borcea este fiul cel mare al lui Cristi Borcea. E rodul iubirii dintre afacerist și Mihaela Borcea, prima lui soție. Iată cu ce se ocupă tânărul care nu a trecut de examenul de Bacalaureat. 

Are 22 de ani și pune la punct o afacere chiar pe litoralul românesc. Patrick Borcea va investi peste 20 de milioane de euro în imobiliare, proiectul care are în vedere zona de Sud a orașului Constanța. Acesta deține 50% din acțiunile unei firme de imobiliare care va construi nu mai puțin de 384 de apartamente într-un ansamblu rezidențial, scrie spynews.ro.

Proiectul deja se află în desfășurare, astfel că 192 de apartamente vor fi gata în luna septembrie a anului viitor și alte 192 de locuințe vor fi terminate în luna mai a anului 2023.

În plus, Patrick Borcea este în relații foarte bune cu Valentina Pelinel, actuala soție a tatălui lui. A ajutat-o pe aceasta să finalizeze hotelul din Olimp ce îi aparține lui Cristi Borcea. Și Mihaela Borcea, mama lui Patrick, s-a implicat în acest proiect.

Dincolo de carieră, se știe că Patrick Borcea nu a promovat examenul de Bacalaureat.

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei

Afaceristul are cu Mihaela Borcea, prima soție, doi băieți și o fiică. E vorba despre Patrick (22 ani), Melissa (18 ani) și Angelo (18 ani).

Cu Alina Vidican, a doua soție, are un băiat și o fetiță, pe George Alexandru (8 ani) și pe Gloria (5 ani). În timp ce era căsătorit cu Alina Vidican, Cristi Borcea a avut o relaţie cu avocata Simona Dana Voiculescu. Din iubirea celor doi s-a născut o altă fetiţă, Andreina Carolyn Christine (12 ani).

În prezent, Cristi Borcea e căsătorit cu Valentina Pelinel. Au împreună un băiat, pe Milan (5 ani) și pe Indira Maria și Rania Maria. Într-o emisiune de televiziune, afaceristul a surprins cu anunțul lui. Cristi Borcea își dorește al zecelea copil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete