Declarații șocante la Oprah: Care era cea mai mare temere a Prințului Harry?

Declarații șocante la Oprah: Care era cea mai mare temere a Prințului Harry?

Cuplul de top, Meghan Markle și Prințul Harry au acordat un interviu lui Oprah Winfrey, iar primele declarații făcute publice au stârnit panică chiar și în Familia Regală. Surse apropiate reginei au declarat că aceasta s-a înfuriat când a auzit ultimele evenimente.

Într-unul dintre clipuri, prințul Harry și-a deschis inima și și-a exprimat temerile referitoare la o posibilă repetare a istoriei, referindu-se la ceea ce i s-a întâmplat mamei sale.

„Nu pot să îmi imaginez cum trebuie să fi fost ea, care a trecut prin acest proces singură în toți acei ani, pentru că a fost incredibil de dur pentru noi doi – dar cel puțin ne-am avut unul pe celălalt', a subliniat Harry.

Oprah a fost declarat că a avut acceptul de a pune orice întrebare și cu toate astea a fost șocată de răspunsuri.

„Aţi spus nişte lucruri destul de şocante aici', a susținut Oprah Winfrey.

Meghan Markle și prințul Harry au trecut prin numeroase situații neplăcute de-a lungul timpului. Unul dintre cele mai dramatice momente a fost când frumoasa actriță a pierdut o sarcină în timp ce se juca cu Archie.

„După ce i-am schimbat scutecul, am simțit o crampă extrem de dureroasă. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, tonul vesel era într-un contrast puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă.

Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil născut, că îl pierd al doilea. Câteva ore mai târziu, eram pe un pat de spital, ținându-mă de soțul meu. A pierde un copil înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar discutată prea puțin', a declarat Meghan Markle.

Cuplul i-a adus un omagiu regretatei prințese Diana, a cărei amintire este încă remarcabilă, deoarece gravida Markle a purtat o brățară Cartier cu diamante, în valoare de 17.700 de lire sterline din colecția de bijuterii a prințesei Diana.

Fosta prințesă de Wales a renunțat la titlurile regale o dată cu divorțul său de prințul de Wales, prințul Charles, în august 1996. În anul următor, ea a murit într-un accident de mașină la Paris.

Interviul va fi difuzat în totalitate pe 7 martie la CBS, însă postul american a fost îndemnat să amâne difuzarea interviului pe fondul actualizărilor stării de sănătate a prințului Philip, potrivit Daily Mail.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete