Olivia Steer, ziua și scandalul. Afirmație controversată spusă de soția lui Andi Moisescu

Olivia Steer continuă să facă declarații care mai de care menite să stârnească revolta oamenilor. Soția lui Andi Moisescu este una dintre cele mai controversate persoane din România, mai ales că de-a lungul timpul s-a pus împotriva vaccinării de orice fel.

De curând, partenera de viață a cunoscutului prezentator de televiziune a șocat din nou făcând o declarație neobișnuită care a stârnit noi controverse. Aceasta a pus o întrebare pe rețelele de socializare în urma căreia a fost acuzată de antisemitism.

„Evreii gazați la Auschwitz aveau comorbidități, nu-i așa?', a fost întrebarea pusă de Olivia Steer.

Potrivit hotnews.ro, Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel a reacționat imediat la această postare și au făcut o captură a mesajului postat de soția lui Andi Moisescu și au etichetat în răspunsul lor de pe Facebook și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării: „De la antivaccinare împotriva COVID la antisemitism e doar un pas.' Între timp pe fluxul postărilor Oliviei Steer nu mai apare această întrebare.

Olivia Steer, ziua și scandalul

Olivia Steer este una dintre cele mai vocale persoane din România care nu se ferește să-și exprime opinia, chiar dacă acesta este una controversată. Ba mai mult decât atât, de-a lungul timpului a făcut remarci acuzatoare și unor persoane publice, una dintre acestea a fost chiar Raed Arafat.

Chiar dacă mesajul era extrem de subtil, internauții și-au dat seama imediat la cine face referire. Ea a fost rezolvată din cauza măsurilor luate de autorități în această perioadă pandemică, uimindu-i pe internauți de fiecare dată.

„Statul sînt eu!', urla roșu la față piticul, ridicat în scărițele harnașamentului, pe vîrfurile piciorușelor sale minuscule, trăgînd hotarît de căpăstrul căluțului de lemn, ce sălta amplu pe spate, mai-mai să Îl dărîme pe Înălțimea Sa Infimă, doar ca să o ia iar vertiginos înapoi, cu nasul în jos, atingînd pămîntul, ca PIBul țării. Vai, ce mai chiuia de placere liliputanul! Ce fericit era…', a scris Olivia Steer.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete