Decizie surprinzătoare? Cine o va înlocui pe Gina Pistol în Asia Express

Având în vedere că se descurcă foarte bine în rolul de gazdă a emisiunii „Chefi la cuțite', de la Antena 1, Irina Fodor a primit oferta de a prezenta și noul sezon al emisiunii Asia Express, ambele tv-show-uri fiind prezentate până de curând de Gina Pistol. 

În momentul în care Gina Pistol a hotărât să pună pe pauza latura profesională, dedicându-se familiei și micuței  Josephine Ana, marea întrebare a fost: cine va prezenta cele două emisiuni, „Chefi la cuțite' și 'Asia Express'. Iar surpriza cea mare a venit din partea Irinei Fodor, una dintre vedetele Pro Tv.

„Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți -iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o. Contextul în care se desfășoară anul acesta competiția este unic, așa că provocările vor fi și ele pe măsură, sunt convinsă, dar avem concurenți cu caracter puternic, pregătiți să înfrunte orice obstacol și să câștige, iar eu sunt acolo, alături de ei, pregătită să îi susțin și să îi încurajez', a declarat prezentatoarea.

Un trio de prezentatori

Alături de Irina, așa cum s-a întâmplat și în ediția trecută, vor fi Oase și actorul Marius Damian. Oase va face cunoștință cu personajele locale din locurile vizitate, în timp ce actorul va juca rolul povestitorului, dezvăluind lucruri inedite despre istoricul țărilor unde se va desfășura competiția. Și apropo de asta, cel de-al patrulea sezon Asia Express va avea loc în Turcia, Georgia și Azerbaijan, plus alte destinații ce urmează a fi dezvăluite.

Citește și: De ce nu s-ar înscrie Gina Pistol și Smiley la Asia Express?

Foto: PR

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri