Cine este nașul de cununie al lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu? Cu ce se ocupă soțul Roxanei Ionescu?

Pe 15 mai, Dani Oțil și aleasa inimii sale, Gabriela Prisăcariu, s-au căsătorit. Cei doi miri și-au surprins admiratorii când au dezvăluit numele nașilor de cununie: Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu.

Dacă cea supranumită Mama Natură este o vedetă cunoscută de mai toată lumea, puțini sunt cei care știu cine este și cu ce se ocupă soțul acesteia.

Pe numele său adevărat Valentin-Florin Vidaicu, Tinu are 40 de ani și, începând cu luna ianuarie a acestui an, ocupă funcția de administrator public al județului Caraș-Severin. Tinu este absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica din Timișoara în anul 2006.

Dacă nici aceste detalii nu vă spun nimic, ei bine, Tinu Vidaicu este unul dintre cei doi membri ai trupei Dirty Nano. El a înființat grupul în 2016 alături de George Hora, un alt nume consacrat al scenei muzicale de la noi.

Tinu este unul dintre cei mai cunoscuți DJ, el practicând această meserie de 17 ani, de pe vreme când era student. Odată cu trecerea anilor, el s-a ocupat, între altele, cu managementul artistic, organizarea de evenimente, branding, marketing şi coaching.

Pasiunea pentru muzică a redescoperit-o în urmă cu cinci ani când a luat naștere proiectul Dirty Nano, scrie spynews.ro. De atunci, cei doi au colaborat cu nume cunoscute din industria muzicală românească, printre care Alina Eremia, The Motans sau Carmen Chindriș. De asemenea, au remixat piese cunoscute ale unor artiști de peste hotare precum Ed Sheeran.

„Job-ul de DJ, ca meserie principală l-am practicat până în 2009. După acest an m-am lansat cu adevărat în antreprenoriat. În anii următori am oferit consultanţă, am construit echipe performante, am construit locaţii premiate naţional şi internaţional şi am organizat evenimente grandioase. Am fost chiar şi asociat al unei echipe de baschet în Liga Naţională. Am muncit mult, foarte mult. Sunt momente grele, fiindcă sunt workaholic şi uneori uit să mă opresc. Intervine oboseala, o oboseală pozitivă, dar tot oboseala e…', declara nu cu mult timp în urmă Tinu Vidaicu.

Referitor la proiectul Dirty Nano, Tinu își amintește că după ce și-a atins scopurile fixate, a decis să facă ceva și sufletul lui.

„Prin 2015-2016, când mi-am atins scopurile propuse şi am creat sisteme performante pentru afaceri, am decis sa fac din nou ceva pentru mine. Unii merg la pescuit, alţii fac tot felul de lucruri pentru limpezirea minţii sau relaxare, dar eu am revenit, de data asta ca hobby, în muzică. Ea m-a scos din starea alertă în care eram.

Tocmai fiindcă de această dată am făcut muzica din pasiune, fără presiune, în 2-3 ani am creat împreună cu George Hora unul dintre cele mai apreciate proiecte muzicale din ţară, pe numele său Dirty Nano. Am făcut în aşa fel lucrurile încât să-mi placă să le fac. Nu am făcut nimic din tot ceea ce am realizat fără ca înainte sa mă asigur că transform povestea într-una în care să cred cu toată fiinţa şi eu şi cei pe care îi atrag alături de mine', a mai declarat soțul Roxanei Ionescu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete