DECALOGUL AVANTAJE: 10 întrebări pentru Geanina Ilieș

Geanina Ilies

Geanina Ilies

Timp de 15 ani, Geanina Ilieş a fost o prezenţă constantă la pupitrul ştirilor de la Antena 1. Astăzi, vedetea în vârstă de 34 de ani are propria afacere, un salon de remodelare estetică, o schimbare pe care și-a dorit-o mult.

Am putut-o vedea, apoi, în reality show-ul Ferma, o experienţă grea şi intensă, dar din care a învăţat multe despre viaţă şi oameni.

Am provocat-o pe Geanina să ne răspundă la 10 întrebări-fulger și iată ce-am aflat despre ea.

1. Cum a schimbat-o experiența Ferma – Un nou început!' pe femeia Geanina Ilieș?

După aproape 3 luni de stat în fermă, pot spune că am descoperit la mine o femeie mult mai puternică decât credeam că sunt atât fizic, cât și psihic.

2. Cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o în urmă reality-show-ului?

Să mă bucur de lucrurile simple pe care le am în jurul meu și un lucru foarte important pe care ar trebui să-l învățăm cu toții e faptul că suntem cu toții diferiți și nu avem dreptul să judecăm pe nimeni.

3. Ai repeta experiență de la fermă?

În momentul asta aș spune nu, însă niciodată nu știi ce-ți rezervă viață și ce idei îți mai vin. Spre exemplu, dacă cineva mi-ar fi spus cu o lună de zile înainte să intru în fermă că eu o să fac parte din acest proiect, aș fi râs copios. A fost cea mai tare experiență din viața mea. Cea mai grea, dar și cea mai frumoasă.

4. Ce își spune Geanina atunci când simte că nu mai poate?

Chiar am avut o astfel de experiență în fermă la duelul cu Ioana Filimon. A fost, cred, unul dintre cele mai grele dueluri pe care le-am avut. Am avut un moment în care simțeam că pur și simplu nu mai pot să împing acea bară, însă am uitat de toată durerea și m-am gândit numai la Patrick și am întors scorul în favoarea mea.

Au mai fost momente din cauza lipsei de mâncare și a frigului, însă îmi găseam motivația prin forță și putere psihică.

5. Care este cea mai mare slăbiciune a ta?

Patrick. Mi-am dat seama că cel mai greu mi-a fost să stau departe de el și să nu comunic zilnic cu el, așa cum sunt obișnuită. Experiența asta ne-a marcat pe amândoi în sensul bun. Când i-am auzit pentru prima oară vocea la telefon, după ce am ieșit, aveam impresia că este altcineva la telefon,
i se schimbase și vocea. Am simțit cea mai mare bucurie să-l aud din nou. A fost un sentiment pe care nu îl pot exprima în cuvinte.

6. Cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o de la viață?

Să fii empatic și să faci bine oriunde, oricui și în orice moment.

7. Ce înseamnă fericirea pentru tine?

Liniște sufletească. Fericirea derivă din noi înșine și este diferită pentru fiecare. Eu sunt o persoană optimistă, cu o legătură strânsă cu familia și prietenii și îmi găsesc sentimente pozitive în lucrurile care mă înconjoară și le fac cu drag.

8. 3 cuvinte care te descriu foarte bine 

Empatică, optimistă, calmă.

9. Care este secretul siluetei tale. Ce mănânci într-o zi? 

Nu am un secret. Am avut norocul unei moșteniri genetice bune. Micul dejun este foarte important și nu-l sar niciodată. Dar sunt atentă la ce mănânc, am grijă să mă hidratez și să nu sar' peste orele de somn.

Am o alimentație sănătoasă pentru că tot ce mâncăm se oglindește în frumusețea noastră. Însă recunosc, ador pastele, ciocolata și să fac sport. 🙂

 10. O femeie niciodată….

NU MĂNÂNCĂ DUPĂ ORA 8. :)))

Citeste si Secretul siluetei Geaninei Ilieș – Cum se menține în formă vedeta

Autor: Iulia Sandu

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete