De ziua ei, Andreea Berecleanu a scris un mesaj emoționant legat de părinții ei

Andreea Berecleanu nu-și ascunde vârsta. La împlinirea celor 47 de ani, aceasta a vorbit emoționant despre părinții ei.

Andreea Berecleanu, cunoscuta prezentatoare TV care s-a retras din lumina reflectoarelor, a vorbit întotdeauna frumos despre părinții ei, despre relația pe care a avut-o cu aceștia și despre susținerea pe care a primit-o de-a lungul timpului. Tocmai de aceea, de ziua ei de naștere, Andreea Berecleanu a ales să vorbească despre Virginia și Sergiu Berecleanu.

Într-un text sensibil, aceasta a scris că:

„Viata e frumoasă la orice vârstă! Astăzi, mai mult ca oricând, le mulțumesc părinților mei pentru decizia de a mă avea, de a mă crește un om bun, de a avea grijă de mine, de a-mi aduce alinare, bucurie, încredere! Fără ei, nu aș fi devenit adultul fericit de astăzi. Fără ei, nu aș fi fost femeia și mama iubitoare de astăzi. Vă iubesc!'

Andreea Berecleanu, o frumusețe naturală

Frumusețea este o trăsătură caracteristică femeilor din familia Andreei Berecleanu, deși, spune ea, în copilărie era confundată adesea cu un băiat.

Într-un interviu mai vechi, aceasta a povestit că „Eram atât de urâtă, întreab-o pe mama! (…) Am dat examenul pentru carnetul auto odată cu mama, ea având 40 ani, eu – 18. Mama o tocilară, a luat tot, bine. Înseamnă că avea ceva talent. Dar sala a luat-o cu punctaj maxim. Eu am luat cu punctaj minim, fix ce aveam nevoie. În momentul în care am coborât din mașină, foarte repede, instructorii au crezut că eram băiat.'

Însă pozele cu cele două arată contrariul. La 47 de ani, Andreea Berecleanu are un chip și o siluetă impecabile, datorită stilului alimentar și de viață.

Andreea Berecleanu mama si bunicaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Una dintre semifinalistele Chefi la cuțite, de nerecunoscut

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete