De nerecunoascut: Cum arată Ozana Barabancea fără machiaj și fără filtre?

Ozana Barabancea

Ozana Barabancea este în permanență atentă la aspectul său fizic când apare în public sau pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, vedeta nu se ascunde și a publicat fotografii cu aspectul său natural, fără machiaj sau filtrele din aplicațiile de pe internet.

Momentele sunt destul de rare când apare fără machiaj, iar atunci Ozana Barabancea este complet altă persoană. Talentul make-up artiștilor care o machiază pe artistă se poate observa de fiecare dată când aceasta apare în public.

Uneori, vedeta apelează și la filtrele din aplicații ori photoshop pentru a edita părți ale corpului sau mici retușuri ale corpului, astfel reușind să pară mult mai slabă decât în realitate. Postând fotografii modificate, urmăritorii săi au reacționat negativ și au sfătuit-o pe jurata emisiunii „Te cunosc de undeva' să renunțe la aceste obiceiuri virtuale.

„Mai editată de atât nu se putea'/ „De ce îți editezi pozele în halul ăsta'/ „Cum să îți editezi așa pozele', sunt câteva dintre comentariile celor care o urmăresc pe Instagram pe vedetă.

Ozana Barabancea s-a operat ca să slăbească

Ozana Barabancea a slăbit aproximativ 60 de kilograme după operația la stomac. Pe parcursul a câtorva luni, artista și-a făcut un regim alimentar echilibrat și a apelat la un program sportiv activ pentru a se menține la kilogramele la care a ajuns. Ea posteaza constant pe Instagram atunci când merge la antrenamente.

Înainte de a-și face intervenția chirurgicală la stomac, vedeta cântărea 128 de kilograme. Imediat ce a slăbit, Ozana Barabancea și-a schimbat garderoba în care avea haine cu mulți de X și L.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete