De la Survivor la Asia Express. Cine a declarat că ar pleca pe meleaguri asiatice?

De la Survivor la Asia Express. Cine a declarat că ar pleca pe meleaguri asiatice?

Survivor România nu a însemnat doar o luptă pentru marele premiu sau testarea limitelor fiecărui concurent, ci și construirea unor frumoase relații de prietenie care, cu siguranță, vor dăinui foarte mult timp de acum încolo.

Doi dintre aceștia sunt Marius Crăciun și Andrei Dascălu. Ei sunt Războinicii care au ajuns în finală. Dincolo de acest aspect, cei doi au devenit pe parcursul emisiunii și foarte buni prieteni. De asemenea, caracterul lor, modestia, bunul simț, dar și forța extraordinară de care au dat dovadă pe traseele competiției le-au adus admirația și susținerea celor de acasă. Astfel că, ei au fost de multe ori favoriți ai publicului.

Imediat ce au ajuns pe plaiuri mioritice, Andrei și Marius au organizat o sesiune LIVE cu fanii lor de pe Instagram și le-au mulțumit acestora pentru susținerea pe care le-au acordat-o în tot acest timp în care au stat în Republica Dominicană.

De asemenea, au oferit și alte declarații de senzație, spunând că după aceasta experiență, cei doi ar merge împreună chiar și la Asia Express.

Andrei: Dacă am merge la Asia Express? Da, de ce? Mi-ar plăcea să mergem împreună!

Marius Crăciun: Pentru Asia Express trebuie să ne cheme ei, dar da, ne-ar plăcea să mergem împreună.'

Pentru că au primit foarte multe mesaje și întrebări, cei doi războinici le-au dezvăluit internauților care era secretul lor de a depăși pragul critic al foametei. La culcare, Marius și Andrei beau un termos cu apă pentru a păcăli stomacul.

Pe finalul LIVE-ului, finaliștii Războinici le-au mulțumit tuturor celor care i-au susținut și i-au ținut atât de mult în concurs.

„Andrei: Eu am spus-o mereu că, oricât de bun sportiv eram, daca nu aveam susținerea din partea oamenilor, nu ajungeam atât de departe. Vă mulțumim.

Marius: Datorită voua am ajuns departe, am avut încredere că ceea ce facem e bine, că vă place de noi, ca suntem un exemplu și pentru voi și vă mulțumim.'

„Frații colan', cum au mai fost numiți, au fost întrebați de urmăritori dacă ar repeta experiența Survivor.

„Andrei: Da, m-aș întoarce peste un an, să am timp să mă recuperez.

Marius: Dacă m-ar chema la un sezon All Stars atunci da, m-aș mai duce.'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete