De ce ți-e frică, de aia nu scapi! Adela Popescu are Covid-19

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete TV. De-a lungul timpului, aceasta și-a construit o frumoasă carieră, dar și o familie pe care o adoră. Când a rămas însărcinată cu micuțul Adrian, Adela a renunțat la emisiunea „Vorbește lumea' pentru a se proteja. Acum, la doar o lună de la naștere, vedeta Pro TV este infectată cu noul coronavirus.

Adela Popescu a revenit pe micile ecrane în cadrul emisiunii „Vorbește lumea' la doar o lună după ce a devenit mămică pentru a treia oară. Din nefericire, a fost nevoită să se izoleze la domiciliu pentru că a contractat virusul de care a fugit mai bine de un an de zile.

Covid-19 nu ține cont de nimic, nici măcar de faptul că o mămică își alăptează pruncul. Adela Popescu a dat chiar ea vestea celor care așteptau să o vadă în platoul emisiunii. Ea le-a povestit telespectatorilor că este extrem de îngrijorată, mai ales că are un bebeluș pe care trebuie să-l protejeze. Ceilalți doi băieți sunt cu bunicii, iar ea acum se pregătea de botezul celui de-al treilea băiat.

Adela Popescu a mărturisit că nu s-a vaccinat pentru că era însărcinată, iar acum voia și se informa, însă nu a mai apucat.

„Nu sunt însărcinată. Ieri m-am simțit rău, mi-am făcut un test rapid și am ieșit pozitivă. Am făcut apoi un PCR și a confirmat și el acest lucru. E ceva oribil! Eu nu m-am vaccinat pentru că doctorii mi-au zis să nu o fac în sarcină, acum am început să mă informez și urma să mă vaccinez', a spus Adela Popescu, în cadrul unei emisiuni TV.

Deja primele simptome și-au făcut apariția, iar soția lui Radu Vâlcan încearcă să se mențină calmă, însă grijile și temerile i-au cam dat lumea peste cap.

„Stau cu mască prin casă ca să-l protejez pe bebeluș cât de mult timp, ne hidratăm, ascultăm doctorul. Copiii sunt la bunici. M-au lovit îngrijorările și simptomele și mă gândesc la toate variantele: cum să nu dorm cu bebelușul, cum să aerisesc, cum să fac față, cum să port trei măști', a mai adăugat soția lui Radu Vâlcan.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete