De ce să-ți faci masaj facial cu acest instrument?

Instrumentele pentru masaj facial, cum ar fi rolele de piatră, ajută cremele de îngrijire a pielii să pătrundă mai bine. Sunt relaxante, îți pot întări și tonifia pielea și chiar pot contura unele dintre trăsăturile tale. Problema este că trebuie să acordați timp și angajament utilizării instrumentelor faciale.

Există multe tipuri diferite de role de față disponibile pe piață – role de piatră (a se citi: jad, cuarț roz), role din lemn, masaj cu fălci cu țepuși și chiar role metalice cu vârfuri. o rolă de jad este un instrument de înfrumusețare din jad sau alte pietre care este folosit pentru masajul feței.

Instrumentele nu sunt nimic nou, doar hipervizibil datorită rețelelor sociale. Rolele de jad datează din secolul al VII-lea în China, iar cristalele au fost folosite în îngrijirea pielii de mii de ani.

Cristalul nu este doar plăcut din punct de vedere estetic, dar majoritatea beneficiilor vin din faptul că este rece la atingere (și cu atât mai mult dacă este păstrat la frigider).

„Practica de a aplica o senzație de frig și presiune pe o zonă a fost folosită de secole pentru că funcționează fără greș. Este simplu: frigul restricționează fluxul de sânge într-o anumită zonă, iar presiunea împinge lichidul, cunoscut sub numele de limfa, către ganglionii limfatici, care îl procesează și elimină toxinele', spune Joie Tavernise, estetician și fondator JTAV Clinical Skincare din NYC, potrivit Glamour.

În ultima perioadă, pe rețelele de socializare și Youtube sunt o mulțime de tutoriale în care se explică beneficiile rolei de jad.

„Adevăratul beneficiu al rolelor de jad sau al masajului facial este îmbunătățirea circulației și a drenajului limfatic, astfel încât să arăți mai strălucitor și mai puțin umflat', spune Jennifer Chwalek, MD, dermatolog la Union Square Laser Dermatology din NYC, relatează sursa mai sus menționată.

Cum se folosesc rolele de jad atunci când faci masaj facial?

Scopul acestui masaj facial cu ajutorul rolelor de piatră sau jad este de a împinge lichidul prins în celulele pielii către ganglionii limfatici. Se începe de la centrul bărbiei în sus spre ureche. Apoi se mută rola în partea laterală a gurii și se repetă procedura. Același lucru se face, începând de această dată pe partea laterală a nasului. Se rotește rola sub ochi, deplasându-l orizontal spre tâmplă și se repetă pe pleoapă. Pe frunte, se rulează de la sprâncene până la linia părului. Apoi se rotește orizontal spre tâmplă. În cele din urmă, întregul procedeu se reia și pe cealaltă parte a feței.

Foto:123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete