De ce regina Elisabeta a II-a poartă mereu mănuși când își întâmpină invitații? Motivul nu are nicio legătură cu eleganța!

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Am putea crede că este un accesoriu care oferă oricărei ținute un plus de eleganță, dar în realitate, regina Elisabeta a II-a poartă mereu mănuși atunci când își întâmpină invitații dintr-un alt motiv, iar acesta nu are nicio legătură cu stilul.

Se întâmplă foarte rar să o vedem pe regina Elisabeta a II-a fără mănuși atunci când apare în public. Acest accesoriu nu îi lipsește din garderobă și dincolo de eleganța pe care o oferă, la baza alegerii vestimentare pe care suverana o face de fiecare dată stă un motiv mult mai practic.

De ce regina Elisabeta a II-a poartă mereu mănuși când își întâmpină invitații?

De fiecare dată când participă la întâlnirile oficiale, regina Elisabeta a II-a își asortează ținuta cu o pereche de mănuși. Nu, nu este o regulă impusă de protocolul regal, ci este modalitatea prin care suverana încearcă să se ferească de bacterii.

Fiind cel mai important membru al familiei regale britanice, regina Elisabeta a II-a este nevoită să dea zilnic mâna cu o mulțime de persoane și pentru a evita răspândirea germenilor, suverana apelează la această măsură de protecție. Mănușile sunt asemenea unei bariere împotriva microbilor, dar îi conferă și un aer sofisticat reginei, oferind un plus de eleganță fiecărei ținute.

“Primul motiv pentru care regina preferă mănușile este stilul, apoi din motive practice. Acestea sunt necesare pentru că dacă ești regină, dai mâna cu o mulțime de persoane, așa că alege să își protejeze mâinile.”, a spus Genevieve, fiica Corneliei James, cea care s-a ocupat încă din 1979 de realizarea mănușilor pe care le poartă regina Elisabeta a II-a.

Mănușile pe care le poartă regina Elisabeta a II-a sunt confecționate în mare parte din bumbac, iar detaliile sunt făcute din piele de căprioară.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu regina Elisabeta a II-a.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cornel Galeș a fost atât de mutilat încât cu greu a putut fi recunoscut de apropiați

Valentina Pelinel a împlinit 39 de ani! Prima fotografie de la aniversarea fostului model!

Elena Merișoreanu și amanta soțului ei, cele mai bune prietene: Am invitat-o la masă…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete