Cornel Galeș a fost atât de mutilat încât cu greu a putut fi recunoscut de apropiați

Cornel Galeș

Soțul regretatei soliste de muzică populară Ileana Ciuculete, și-a pierdut viața într-un groaznic accident de mașină în Valencia. Cornel Galeș, deși era un șofer experimentat, se pare că s-a pierdut cu firea în traficul aglomerat al autostrăzilor din Spania și a făcut câteva manevre greșite care l-au costat viața. A fost atât de multilat în urma impactului, încât cu greu a putut fi recunoscut de apropiați.

Autoritățile spaniole și medicii legiști sosiți la fața locului spun că șoferul nu a avut nicio șansă de supraviețuire, deși acesta nu purta centura de siguranță.

Mutilat și greu de recunoscut

Odată pierdut controlul mașinii, Cornel Galeș a luat, într-o fracțiune de secundă, decizii greșite privind manevrele de urgență pentru redresare și reechilibarea autivehicului în trafic. Mașina s-a izbit de câteva ori de parapet, apoi a fost proiectată în partea opusă în timp ce șoferul, Cornel Galeș a fost zdrobit în mod devastator ieșind prin trapă. În urma impactului trupul a fost complet zdrobit, capul mutilat, picioarele secționate, fiind greu de recunoscut. De altfel, specialiștii de la spitalul spaniol au recunoscut că i-au refăcut fața.

Vă reamintim că victima, Cornel Galeș, și-a pierdut viața în urma unui accident înfiorător în timp ce se afla în Valencia, locul unde se stabilise cu mai mult timp în urmă după moartea fulgerătoare a Ilenei Ciuculete. Să fie oare, soarta sau un blestem venit din karma pe care o avem de plătit fiecare dintre noi?

Foto: Facebook

Citește și:

Cornel Galeș, cel care i-a fost soț regretatei Ileana Ciuculete, a murit în Spania

Cornel Galeș a ajuns la disperare după moartea regretatei artiste Ileana Ciuculete. Ce decizie a luat din cauza problemelor financiare?

Cornel Adevărata cauză a morții cântărețului de muzică populară Ion DolănescuGaleș, dezicie neașteptată după ce a murit Ileana Ciuculete! Bărbatul plânge neîncetat de 3 zile

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete