Cornel Galeș a fost atât de mutilat încât cu greu a putut fi recunoscut de apropiați

Soțul regretatei soliste de muzică populară Ileana Ciuculete, și-a pierdut viața într-un groaznic accident de mașină în Valencia. Cornel Galeș, deși era un șofer experimentat, se pare că s-a pierdut cu firea în traficul aglomerat al autostrăzilor din Spania și a făcut câteva manevre greșite care l-au costat viața. A fost atât de multilat în urma impactului, încât cu greu a putut fi recunoscut de apropiați.

Autoritățile spaniole și medicii legiști sosiți la fața locului spun că șoferul nu a avut nicio șansă de supraviețuire, deși acesta nu purta centura de siguranță.

Mutilat și greu de recunoscut

Odată pierdut controlul mașinii, Cornel Galeș a luat, într-o fracțiune de secundă, decizii greșite privind manevrele de urgență pentru redresare și reechilibarea autivehicului în trafic. Mașina s-a izbit de câteva ori de parapet, apoi a fost proiectată în partea opusă în timp ce șoferul, Cornel Galeș a fost zdrobit în mod devastator ieșind prin trapă. În urma impactului trupul a fost complet zdrobit, capul mutilat, picioarele secționate, fiind greu de recunoscut. De altfel, specialiștii de la spitalul spaniol au recunoscut că i-au refăcut fața.

Vă reamintim că victima, Cornel Galeș, și-a pierdut viața în urma unui accident înfiorător în timp ce se afla în Valencia, locul unde se stabilise cu mai mult timp în urmă după moartea fulgerătoare a Ilenei Ciuculete. Să fie oare, soarta sau un blestem venit din karma pe care o avem de plătit fiecare dintre noi?

Foto: Facebook

Citește și:

Cornel Galeș, cel care i-a fost soț regretatei Ileana Ciuculete, a murit în Spania

Cornel Galeș a ajuns la disperare după moartea regretatei artiste Ileana Ciuculete. Ce decizie a luat din cauza problemelor financiare?

Cornel Adevărata cauză a morții cântărețului de muzică populară Ion DolănescuGaleș, dezicie neașteptată după ce a murit Ileana Ciuculete! Bărbatul plânge neîncetat de 3 zile

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete