Mick Jagger va fi operat la inimă. Ce probleme de sănătate are solistul trupei The Rolling Stones?

Trupa The Rolling Stones a anunțat anularea mai multor concerte din turneul nord-american, iar la scurt timp după apariția acestor informații, fanii trupei au aflat că Mick Jagger va fi operat la inimă. Astfel, problemele de sănătate ale solistului trupei îi împiedica pe artiști să urce pe scenă și să își continue turneul. 

Mick Jagger va fi operat la inimă. Ce probleme de sănătate are solistul trupei The Rolling Stones?

În vârstă de 75 de ani, solistul trupei The Rolling Stones, Mick Jagger, va suferi o intervenție chirurgicală la nivelul inimii, în această săptămână. Operația va avea loc la New York, iar medicii vor interveni pentru a-i înlocui cântărețului o valvă cardiacă, potrivit Drudge Report, citat de dailymail.co.uk. Jurnaliștii de la Page Six vorbesc despre montarea unui stent la nivelul inimii, citând surse anonime.

Chiar dacă formația a anunțat ca va anula concertele din Statele Unite şi Canada  pentru a-i permite lui Mick Jagger să primească tratamentul de care are nevoie, reprezentații artistului au refuzat să comenteze informațiile referitoare la operația pe care o va suferi, fără să ofere detalii suplimentare despre starea de sănătate a acestuia.

Turneul trupei The Rolling Stones urma să înceapă pe 20 aprilie, concertele fiind programate până pe 29 iunie.

Cu toate că nu a oferit informații despre starea sa de sănătate, Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, a postat pe contul de twitter un mesaj adresat fanilor, menționând că va munci din greu pentru a putea reveni pe scenă cât mai repede.

“Îmi pare atât de rău pentru fanii din America și Canada care și-au cumpărat bilete. Urăsc să vă las în această situație. Sunt devastat de faptul că trebuie să amân turneul, dar vor lucra din greu pentru a mă întoarce pe scenă cât mai repede posibil. Încă o dată, îmi cer scuze tuturor.”, a scris Mick Jagger pe twitter.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Mick Jagger.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Românii au talent': La 80 de ani a reușit să ridice sala în picioare

Mama Andreei Bălan despre momentul în care fiica ei a fost în stop cardio-respirator: Toată țara știa, numai eu nu știam'

Proba care a îngrozit-o pe Ana Morodan la Asia Express: Am nevoie de un calmant! E îngrozitor ce am trăit'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete