De ce Randi nu și-a găsit jumătatea până la 34 de ani: „Nu cred că există vreun bărbat singur în domeniul ăsta care să nu aibă aventuri”

Randi a fost invitat în cadrul emisiunii „Povești de viață', a revistei Avantaje. Pe numele său real Andrei Ștefan Ropcea, el este interpretul hiturilor „Beijo', „Falling Asleep', „A La Lujeba', „Până vara viitoare', „Prietena ta' a vorbit despre proiectele sale muzicale.

De asemenea, Randi a dezvăluit și lucruri mai puțin cunoscute despre viața sa privată.

De ce Randi nu și-a găsit jumătatea până la 34 de ani

Cântărețul a mărturisit că are un program haotic, iar din acest motiv nu a reușit să-și găsească până la 34 de ani sufletul pereche.

„Cred că nu mai pot să mă îndrăgostesc de o fată, o fetiță. Îmi doresc să iubesc o femeie. Nu te mai poți îndrăgosti la 30 de ani ca la 20, nu te mai poate lua capul. Dacă e să fiu foarte sincer, cred că și viața noastră plină de tentații și lucruri pe care îți e ușor să le ai, te îndepărtează de lucrurile reale, cumva. Practic, noi ne mințim pe noi. Nu cred că există vreun bărbat singur în domeniul ăsta care să nu aibă aventuri, să nu-și trăiască viața mai sălbatic sau nu. Trăind așa te îndepărtezi.

Nu zic că nu sunt un om normal, dar nu am o viață normală. Nu muncesc de la 8 până la 6, și de la 6 poate ies în oraș la socializare. Am venit la studio și stau până la 12 noaptea. Ieșirile mele sunt din când în când, la restaurant și la club. Eu nu am o viață de om normal. Oamenii normali se iubesc, se căsătoresc, fac copii mai des, dacă te uiți la viața artiștilor, media de vârstă pentru ce am spus mai devreme e sus,' a mărturisit Randi, pentru revista Avantaje.

Întrebat ce carte are pe noptieră, cântărețul a avut un răspuns surprinzător.

„Încerc să citesc ceva e Herta Muller, dar este foarte dificilă. Am fost curios să văd ce scrie. Mă atrage într-un fel, mi se pare foarte interesant modul ei de exprimare, scurt, concis așa, rece, felul în care descrie lucrurile. Dar, la un moment dat, te răcește așa cumva. Parcă vrei ceva mai uman în cartea aia. Totuși cred că dacă o carte te cucerește din primele pagini, e cam greu să o lași, decât dacă ai ceva foarte important de făcut și îți zboară gândul total,' a adăugat artistul.

Pentru a afla mai multe detalii urmărește materialul video de mai sus!

Foto: Facebook, captură video

Mihaela Tudor

Citește și:

Randi se lasă descoperit! Lucruri mai puțin cunoscute din viața artistului

Randi, dezvăluire neașteptată: „Nu-mi plăcea că sunt timid, dar nu știam ce să fac'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Video