De ce Mila Kunis și Ashton Kutcher refuză să le lase averea copiilor lor?

Mila Kunis și Ashton Kutcher se cunosc din 1998 și abia în 2012 au început să se întâlnească. Căsătoriți în 2015, cei doi au acum doi copii, o fiică, Wyatt, și un fiu, Dmitri. Deși porumbeii obișnuiesc să păstreze un nivel de atenție scăzut atunci când vine vorba de viața lor privată, au luat o decizie care a stârnit controverse.

În urmă cu câțiva ani, când Ashton Kutcher a fost invitat la podcastul lui Dax Sheppard, Armchair Expert, el a dezvăluit că el și Mila nu au nicio intenție de a lăsa cei doi copii ai lor banii câștigați cu greu. În schimb, ei vor să îi dea oamenilor care au cu adevărat nevoie de ei.

„Nu voi înființa un fond pentru ei. Vom ajunge să ne dăm banii în scopuri caritabile și pentru diverse lucruri”, a adăugat actorul, scrie Bright Side.

Mila Kunis și Ashton Kutcher au o avere netă combinată de aproximativ 250 de milioane de dolari.

Motivul din spatele acestei decizii controversate este că copiii lui Kunis și Ashton “trăiesc o viață foarte privilegiată și nici măcar nu știu asta. Și nu o vor ști niciodată, pentru că aceasta este singura pe care o cunosc”.

Actorul din “Two and a Half Men” a declarat că, dacă fiica și fiul său au nevoie de sprijin financiar mai departe, vor trebui să îl câștige. “Dacă copiii mei vor să înceapă o afacere și au un plan de afaceri bun, voi investi în ea. Dar nu vor primi fonduri fiduciare”.

Cei doi actori de la Hollywood nu vor să crească copii răsfățați. În timp ce atât Kunis, cât și Ashton provin din „medii destul de sărace și au crescut foarte săraci, ei au reușit să se descurce singuri și sunt foarte conștienți de cât valorează un dolar”, a adăugat Kunis: “Nimic nu ne-a fost dat”.

Mila Kunis crede că copiii ei trebuie să știe „de la o vârstă foarte fragedă că, știi tu, ‘Mami și tati poate că au un dolar, dar tu ești sărac'”, a glumit ea. O trăsătură pe care actrița vrea ca cei mici să o moștenească este aprecierea muncii depuse din greu.

Moștenirea averii părinților poate împiedica copiii să dezvolte un puternic simț al responsabilității. În ciuda acestui fapt, 59% dintre mame și tați cred că nu există un lucru care să le lase urmașilor lor prea mulți bani.

Kunis și Kutcher își doresc ca copiii lor să devină descurcăreți, iar pentru a-i învăța acest lucru, Kutcher speră să îi ducă des în excursii cu cortul.

„Atâta timp cât știu ce să facă atunci când nu au lucruri… sperăm că vor fi motivați să aibă ceea ce au avut ei, sau o versiune a ceea ce au avut ei”, a mai spus actorul, potrivit sursei citată anterior.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete