Cine este Laurențiu Neamțu, românul care a gătit pentru Céline Dion și Justin Bieber. Povestea impresionantă a bucătarului

La Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu i-a acordat cuțitul de aur lui Laurențiu Neamțu, concurentul de 35 de ani din Brașov cu o experiență culinară impresionantă. În aceeași ediție, Sorin Bontea a obținut o nouă victorie la jocul de amuletă, care a fost de data aceasta jurizat de Horia Brenciu. 

La finalul show-ului culinar, Laurențiu Neamțu a obținut cuțitul de aur de la Chef Florin Dumitrescu, grație unui preparat executat foarte bine: mușchiuleț de porc umplut cu prune uscate, învelit în prosciutto. „Visam la acest moment în care mi se va oferi cuțitul de aur. Sper să mai am șansa să gătesc preparate cât mai plăcute pentru ei', a declarat Laurențiu.

„Sunt fascinat de faptul că ai reușit să faci o farfurie de genul acesta într-o oră. Felicitări!', i-a spus Chef Dumitrescu fericitului concurent.

„Pasiunea mea pentru bucătărie a început de la o vârstă fragedă, tatăl meu fiind bucătar și lucrând la evenimente private. De la vârsta de 12 ani lucram alături de el. Apoi, de la 19 ani, am plecat din România. Am lucrat ca bucătar patru ani în Cipru, apoi opt ani în America, unde am gătit la restaurante cu stele Michelin din New York, dar și la un country club din Florida, unde taxa de membru era de 160.000 de dolari și unde veneau numai vedete: de la Céline Dion la Justin Bieber. Am gătit și la nunta lui Michael Jordan la clubul alăturat', a povestit Laurențiu.

„La un astfel de country club mâncarea pe care o faci trebuie să aibă peste 3 stele Michelin', a subliniat Chef Dumitrescu. „Ascultându-i povestea și văzând farfuria din fața mea, am zis: El e!. Am prins peștișorul de aur! Este cel mai puternic concurent din istoria Chefi la cuțite pe baza CV-ului. Și e al meu!', a punctat Chef Dumitrescu, încântat de alegerea lui.

laurentiu-neamtu-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

Chef Sorin Bontea a obținut o victorie prețioasă la un joc de amuletă extrem de solicitant: cei trei jurați și Silviu Nedelea, un fost concurent de elită al show-ului culinar, au avut de gătit câte un preparat la fiecare 11 minute. Horia Brenciu, invitatul care s-a bucurat de o degustare maraton cu 20 de preparate, a decis, la final, să-i ofere amuleta lui Sorin Bontea.

Arena preselecțiilor a primit în ediția de aseară și vizita unor campioni: Cătălin Bordea și Nelu Cortea, câștigătorii America Express, i-au surprins pe cei trei jurați cu un preparat inedit. Bordea și Cortea au pregătit un platou cu slănină și banane, mixul fiind o dedicație pentru Chef Cătălin Scărlătescu, fostul lor adversar de la America Express, care alesese pentru ei, în timpul competiției, poreclele 'Slană' și 'Banană'. Momentul a fost savurat din plin de cei trei Chef-i, combinația originală de ingrediente stârnind hohote de râs. Săptămâna viitoare, luni, marți și miercuri, de la 20:30, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, luptele pentru amuletă, dar și preselecțiile cu farfurii savuroase și povești surprinzătoare continuă la Chefi la cuțite

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete