Actorii Mila Kunis și Ashton Kutcher au reguli stricte în privința creșterii celor 2 copii

Mila Kunis și soțul ei, Ashton Kutcher, sunt extrem de implicați în creșterea celor doi copii. Ce anume fac, mai exact, cele două vedete de la Hollywood?

Povestea de dragoste dintre cei doi actori nu a început pe platourile de filmare. Deși se cunoșteau încă din vremea când jucau împreună în That’ 70s Show (Mila Kunis avea pe atunci 14 ani, iar Ashton Kutcher, 20), cei doi au păstrat o relație de prietenie.

Peste ani, când cei doi s-au revăzut, prietenia s-a transformat într-una „cu beneficii'. Amândoi ieșiseră din relații serioase și aveau nevoie de orice altceva în afară de o relație ca la carte. Chimia dintre cei doi însă și-a făcut simțită prezența, astfel că și-au dorit, până la urmă, să-și oficializeze relația, în 2015 căsătorindu-se.

Mila Kunis și Ashton Kutcher, părinții lui Wyatt and Dmitri

Wyatt Isabelle, fetița cea mare, și frățiorul ei Dmitri au parte de o atenție specială din partea părinților care-și doresc pentru ei o viață normală, fără jucării și cadouri în exces. De altfel, de Crăciun, părinții nu le-au oferit cadouri speciale, tocmai pentru că sunt încojurați în permanență de multe jucării.

Dincolo de programul de zi cu zi, cei doi părinți au grijă să petreacă suficient timp alături de micuți. Kutcher povestea în cadrul unei prezentări din cadrul Studiourilor Universal că atunci când stă cu ei, nu face nimic altceva decât să le acorde atenția totală, iar când se pregătesc de culcare, își pune telefonul deoparte, pentru a nu fi distras.

Abilitatea de a spune NU acum are un scop

„După nașterea acestui copil, imediat mi-am dorit să-mi sun părinții doar pentru a le cere scuze pentru că n-am știut niciodată cât de mult m-au iubit', a povestit Kutcher într-un interviu cu Conan O’Brien. Iar Kunis a mărturisit în revista Variety că, „atunci când am devenit mamă, atât de multe lucruri în legătură cu care eram nesigură sau îngrijorată nu mai contau. Abilitatea de a spune are acum un scop.'

Citește și: Ce boală au moștenit copiii de la Victoria Beckham?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete