De ce Mihai Bobonete și soția Cristina s-au căsătorit abia după 14 ani de relație. Actorul a spus adevărul: „Alta ca ea nu mai este”

Mihai Bobonete este actor de succes, el apare în serialul „Las Fierbinți' de la Pro TV, dar și în alte proiecte de succes. Dincolo de viața lui profesională, el e căsătorit și are doi copii. Despre relația cu soția a făcut dezvăluiri acum.

Mihai Bobonete și Cătălina se cunosc din 1995. Sunt de mulți ani de zile împreună, dar abia după 14 ani de relație au decis să se căsătorească. Pentru viva.ro, el a povestit cum a început relația lor.

„A fost o seară faină în cantina internatului. Un casetofon și ziua de naștere a unui coleg de pe atunci. Cătălina a apărut însoțită de sora ei, Clara, iar eu imediat am invitat-o la un blues. De aici mai departe e ca în Doamna și Vagabondul. Cătălina a fost tot timpul partea mea mai bună și a fost tot timpul un om tare frumos. Faptul că o am lângă mine de aproape 30 de ani și că m-a acceptat cu bune și cu rele și a investit încredere în noi doi m-a făcut pe mine să devin mai bun și să vă ofer și vouă mai mult', a povestit Bobonete.

mihai-bobonete-si-sotia-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„E mai frumos așa, când la nunta ta participă și copiii'

În 2009 a avut loc cununia, civilă, iar cea religioasă în 2017, când au luat parte și copiii lor.

„Am făcut cununia civilă în 2009 și nunta & cununia religioasă în 2017. Ne cunoaștem din 1995. Nu ne-am gândit niciodată la căsătorie, nu credeam în instituția căsătoriei. Dragostea poate exista la nemurire și fără acte. Ne doream, în schimb, copii și a rămas Cătălina însărcinată – am înțeles că e mai simplu pentru copil să se nască într-o familie cu același nume. Mai târziu, peste opt ani, Cătălina și-a dorit să îmbrace rochia de mireasă.

Și Maria a fost foarte încântată și parcă să zic eu că e mai frumos așa, când la nunta ta participă și copiii', a mai povestit actorul. „O iubesc pentru tot ceea ce face și ceea ce este și o s-o iubesc toată viața mea, că alta ca ea nu mai este și numai ea știe ce e în suflețelul meu', a încheiat Mihai Bobonete.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete