Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver au divorțat după 10 ani de la depunerea cererii

Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver sunt în sfârșit, oficial divorțați, la mai bine de un deceniu după ce fosta primă doamnă a Californiei a depus cererea de a pune capăt căsătoriei lor. Instanța a aprobat despărțirea în cadrul unei ședințe de marți, 28 decembrie 2021, potrivit dosarelor instanței. Un judecător privat a semnat acordul asupra proprietății (de asemenea, privat) la începutul lunii decembrie.

Vestea despre despărțirea cuplului, fără o explicație reală în spate, a venit în mai 2011, la aproximativ patru luni după ce guvernatorul și-a încheiat al doilea mandat ca lider al Californiei. Cuplul era căsătorit de 25 de ani și avea împreună patru copii: Katherine, Christina, Patrick și Christopher.

Două povești, a lui și a ei, au început să apară în legătură cu despărțirea. A fost o căsnicie trainică care s-a deteriorat în timp sau una nefericită care a atins un punct culminant când tatăl lui Shriver a murit în 2009 și cuplul a revenit ulterior la viața privată? Răspunsul a fost neclar.

Shriver a depus cererea de divorț pe 1 iulie 2011, aparent urmărind să păstreze secret totul. A fost în concordanță cu declarația de separare a cuplului, care spunea: „Considerăm asta o chestiune privată și nici noi, nici prietenii sau familia noastră nu vom face alte comentarii'.

Divorțul a dispărut pentru o vreme, până când în septembrie 2012 a apărut știrea că Schwarzenegger a avut un copil, Joseph Baena, care seamănă leit cu tatăl său, în 1996 cu menajera (căsătorită) cuplului, Mildred Baena. Shriver era însărcinată la acea vreme.

Mildred Baena și soțul ei, Rogelio, s-au separat la scurt timp după ce Joseph s-a născut și au divorțat în 2008. Schwarzenegger a susținut că nu știa că Joseph Baena este copilul său până când fiul a început să arate exact ca tatăl său biologic.

Se pare că Shriver și Schwarzenegger s-au despărțit la scurt timp după ce el i-a confirmat această informație într-o ședință de consiliere în 2011.

„În momentul în care ne-am așezat, terapeutul s-a întors către mine și mi-a spus: Maria a vrut să vină astăzi aici și să întrebe despre un copil – dacă ai avut un copil cu menajera ta Mildred', a scris Schwarzenegger în memoriile sale „Total Recall: Povestea mea incredibil de adevărată de viață.'

Arnold Schwarzenegger and Maria Shriver officially divorced after10 years separated following news that he fathered a child outside marriageSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Potrivit actorului „The Terminator', el i-a spus lui Shriver: „Este adevărat', apoi a adăugat că ea era o „soție perfectă'. Dar paguba a fost făcută, nu fusese singura lui „escapadă', iar scuzele lui nu au schimbat valul despărțirii.

Cuplul a ajuns să-și predea procedurile complicate de divorț către un judecător privat. De la despărțirea lor, ambii foști soți au avut relații noi.

În ceea ce privește motivul pentru care a durat atât de mult, TMZ a raportat că a fost o lipsă de motivație combinată cu o soluționare complicată a proprietății. Schwarzenegger și Shriver aveau de împărțit aproximativ 400 de milioane de dolari și nu au avut contract prenupțial.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete