„Nu-mi vine să cred că am ajuns și la acest moment”. Cosmin Seleși, prima reacție după ce emisiunea lui a fost scoasă de la Pro TV

Anul trecut, la începutul lunii decembrie, 24 de concurenți se așezau la pupitre și făceau cunoștință cu una dintre cele mai frumoase și mai interesante provocări din viața lor: experiența de a fi concurenți în show-ul Batem Palma? Zi de zi, câte unul dintre ei, a fost extras de calculator, și-a testat norocul și intuiția, a eliminat cutii, a analizat ofertele Băncii, iar la final a plecat acasă cu suma câștigată, în timp ce noi curajoși intrau în concurs.

Ieri, de la ora 18:00, a început ultima săptămână a primului sezon! Cu premii de la 1 ban la 100.000 de lei, cu un casting în care personalități puternice, oameni cu povești de viață incredibile și tipologii diferite s-au întâlnit și au creat cu adevărat o echipă, emisiunea Batem Palma? se apropie de ultima pagină a primului capitol.

„Nu-mi vine să cred că am ajuns și la acest moment când vă putem spune că urmează să-i cunoașteți pe ultimii cinci concurenți ai primului sezon! Mă simt super norocos pentru că am avut ocazia să-i am alături de mine pe toți acești oameni minunați, încărcați de energie și de voie bună.

A fost o super atmosferă pe platourile de filmare, iar faptul că cei de acasă ne-au fost alături la fiecare ediție într-un număr atât de mare înseamnă că am reușit să le aducem și lor starea noastră. Chiar dacă acum am ajuns aproape de final, vă pot spune să rămâneți cu ochii pe paginile noastre până vom reveni cu noi detalii despre sezonul următor', declară Cosmin Seleși înainte ca emisiunea lui să fie scoasă din grila Pro TV. El apărea pe post cu show-ul de luni până vineri, de la ora 18.00, iar din 6 martie, pe același tronson orar va fi Cabral.

Cosmin Seleși nu o să mai aibă emisiune la Pro TVSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Cabral revine la Pro TV

Cabral revine la PRO TV din 6 martie, după o pauză de câteva luni. Deja au reînceput filmările pentru show-ul „Ce spun românii'.

„Iată că după o pauză de câteva luni ne întoarcem, la aceeași oră, cu același Ce Spun Românii. Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie, cu familii și mai simpatice, cu întrebări… și mai nebune. Dar nu numai. Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi.

Nu ne așteptam la așa manifestare de dragoste, la atâtea complimente și solicitări de a reveni pe sticlă. Ne onorează și ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta și, mai presus de toate, ne fac să revenim la 18.00 cu sentimentul că munca noastră este apreciată. Sper să fie bine, suntem gata să aflăm cu toții, cu zâmbetul pe buze, ce spun românii…', a declarat Cabral.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete