Paula Pavel, eliminată din Fermă după doar o zi. Reacția dură a Mihaelei Rădulescu: “Acum pleci!”

Paula Pavel, eliminată din Fermă după doar o zi

După ce a surprins pe toată lumea intrând în competiție, Paula Pavel, sora Claudiei Pavel, a fost eliminată din Fermă după doar o zi. Decizia a fost luată la scurt timp după ce concurenta a încălcat o regulă importantă a emisiunii, moment în care Mihaela Rădulescu a reacționat dur și a rugat-o să plece din concurs. 

Venirea Paulei Pavel în Fermă a stârnit discuții aprinse. Imediat după ce a intrat în competiție, sora Claudiei Pavel a dat detalii despre ce se întâmplă în exteriorul fermei, informații care i-au făcut pe ceilalți concurenți să o asculte cu foarte mare atenție. Mai mult decât atât, Paula Pavel a avut o discuție cu Brigitte Năstase, cea cu care Claudia Pavel a avut mai multe conflicte în timp ce se afla în Fermă, noua concurentă făcând o serie de acuzații grave. Mai exact, Paula Pavel a dezvăluit că imediat după ce Claudia Pavel a părăsit competiția, aceasta s-a simțit foarte rău, a mers la medic pentru un set complet de analize, iar rezultatul acestora a arătat că ar fi ingerat anumite substanțe toxice.

“I-a ieșit la analize că i s-au pus niște chestii în mâncare. Da, a ingerat ceva constant. Erau picături de ochi. Substanța nu te otrăvește, dar îți dă aceste reacții.”, a spus Paula Pavel, potrivit adevarul.ro.

Paula Pavel, eliminată din Fermă după doar o zi. Care este motivul?

Indiferent care a fost motivul pentru care a intrat în Fermă, Paula Pavel nu a avut timp să își construiască o strategie și să lege prietenii și asta pentru că după doar o zi a fost eliminată. În timpul filmărilor a fost observat faptul că aceasta a oprit lavaliera în timpul unei discuții cu Brigitte Năstase, încălcând o regulă importantă a emisiunii, lucru care i-a adus eliminarea. Cea care a anunțat-o că trebuie să părăsească Ferma a fost Mihaela Rădulescu, reacția acesteia fiind una foarte dură.

“Pentru că nu ai înțeles cum trăiește această comunitate și după ce reguli, o să te rog să părăsești Ferma, acum. Acum! Îți aducem noi lucrurile. Acum pleci din Fermă!.”, i-a spus Mihaela Rădulescu concurentei.

“Ok, perfect. Mi-a părut bine.”, a răspuns Paula Pavel.

Foto: libertatea.ro

Citește și:

Cine este Irina Loghin, fetița de 13 ani care a emoționat juriul emisiunii Românii au talent'

Dieta cu care Romanița Iovan se menține în formă

Radu Vâlcan și Adela Popescu, anunț despre al treilea copil

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete