De ce își atinge Meghan Markle întotdeauna părul? Specialiștii în limbajul trupului au dezvăluit care este motivul

Dacă ar fi să studiem fotografiile în care apare Meghan Markle, logodnica Prințului Harry, am putea observa cu ușurință că aceasta este surprinsă de multe ori în timp ce își atinge părul. Specialiștii au studiat acest obicei al actriței și au dezvăluit care este motivul pentru care Meghan Markle face acest lucru.

Când vorbim la telefon, când susținem un discurs sau când citim o carte mulți dintre noi avem obiceiul de a ne juca cu firele de păr, iar acest comportament ascunde o mulțime de lucruri.

De ce își atinge Meghan Markle întotdeauna părul?

Meghan Markle își atinge părul în mod constant, iar acest lucru nu este deloc întâmplător. Blanca Cobb, specialist în limbajul trupului, a explicat de ce fac oamenii acest lucru și de ce Meghan Markle apelează de fiecare dată la acest comportament.

Blanca Cobb este de părere că motivul pentru care oamenii își ating părul depinde de foarte mulți factori, inclusiv de contextul în care aceștia apelează la acest gest, potrivit housebeautiful.com. Dacă vorbim despre o situație stresantă, cei care se joacă cu firele de păr găsesc în acest gest un refugiu, o modalitate prin care reușesc să își calmeze emoțiile. Când acest gest este făcut în confortul propriei locuințe, el arată un semn de încredere în sine.

În ceea ce o privește pe Meghan Markle, specialiștii sunt de părere că atunci când își atinge părul, acesta încearcă, de fapt, să se joace cu camera. Fiind actriță, Meghan Markle este obișnuită cu camerele de filmat, motiv pentru care aparițiile în public nu reprezintă un factor de stres. Astfel, în cazul actriței, acest gest nu scoate la iveală emoții puternice și stări de anxietate, ci încredere în sine.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle .

Foto: hepta.ro, northfoto.com

Citește și:

Andreea Esca nu crede în diete: „Bănuiesc că mai sunt și oameni care se mai uită după femeile cu forme'

Gabriela Szabo, sfaturi de nutriție înainte de sărbători: „Încerc să mănânc cumpătat, în așa fel încât să mă simt bine'

Cele mai nonconformiste ținute de la Gala Elle Style Awards 2017

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete