Conchita Wurst, care a câștigat Eurovision în 2014, laudă spectacolul lui Theodor Andrei, reprezentantul țării noastre la concurs

Conchita Wurst, care a câștigat Eurovision în 2014, laudă spectacolul lui Theodor Andrei. Tânărul artist va reprezenta țara noastră la celebrul concurs internațional care are loc anul acesta la Liverpool, cu finala pe 13 mai.

Conchita Wurst, câștigătorul Eurovision 2014, a urmărit și comentat prestațiile concurenților din acest an la Eurovision 2023, iar despre piesa României și despre Theodor Andrei a avut o părere neașteptată. „Cred că e foarte drăguț, are imaginea aceasta de tocilar, care îmi place mult, dar sunt foarte curioasă ce spun versurile, pentru că simt că încearcă să ne transmită un mesaj.

Cu România am trecut prin toate stările. La un moment dat m-am gândit: 'Este ridicol, nu înțeleg nimic!'. Apoi am fost: 'O, da, te iubesc!' Am trecut prin tot felul de stări, dar am ajuns la concluzia: 'Nu știu exact ce am văzut, dar vreau să văd asta din nou', a spus artistul austriac travestit.

„Este un interpret foarte bun, îmi place să îl privesc, are o voce extraordinară, da. Piesa se potrivește, toată prestația este surprinzător de plăcut de privit', a spus Conchita. „Mesajul este extrordinar' și „toată ciudățenia are farmec', a mai zis Conchita Wurst despre spectacolul pe care Theodor Andrei îl are pentru Eurovision 2023.

conchita-wurst-eurovision-2023-romania-theodor-andrei-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Theodor Andrei a câștigat Selecția Națională Eurovision România 2023 în 11 februarie, fiind desemnat prin votul exclusiv al publicului să reprezinte țara noastră la Eurovision Song Contest de la Liverpool, cu piesa sa „D.G.T. (Off and on)'. Artistul va intra în concurs din poziția a treia, în cea de-a doua semifinală, în data de 11 mai.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje

Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi.

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete