De ce Dorian Popa a fost dat afară cu poliția dintr-un hotel din Germania. Cântărețul s-a supărat: „Suntem români, marginalizați”

Dorian Popa se află în Germania, în Frankfurt. S-a cazat într-un hotel, acolo unde a plătit pe noapte peste 130 de euro. Cântărețul a povestit că a trecut printr-o experiență neplăcută, a fost dat afară cu poliția din unitatea de cazare.

dorian-popa-dat-afara-cu-politia-din-hotel-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cântărețul și-a dorit să se întâlnească cu fanii lui români care locuiesc în Germania, așa că le-a dat întâlnire chiar la hotelul în care e cazat. S-a gândit că se va întâlni cu aproximativ 15-20 de fani așa că se vor vedea chiar în recepția hotelului.

Nu s-a întâmplat așa, mulți oameni care îl îndrăgesc au mers, așa că recepția hotelului nu a mai fost disponibilă. S-au retras afară, iar pozele le făceau rând pe rânmd într-un hol frumos amenajat al unității de cazare.

Reprezentanții hotelului s-au arătat deranjați și au chemat poliția, care l-a dat pe Dorian Popa afară. Nu a mai putut face poze cu fanii lui acolo, a mers la 100 de metri distanță de unitatea de cazare din Frankfurt.

„N-am stat mai mult de 20 de persoane și mai mult de 15-20 de minute la poze, m-am bucurat că au putut face cei mititei poze. (…) Facem poze, facem poze, până când, la un moment dat, ce crezi? Apare poliția. A venit poliția la mine, foarte drăguț un domn polițist însoțit de o doamnă polițist, dacă îmi amintesc bine. Vine domnul polițist și spune: Știți, nu are nicio legătură cu restricțiile, dar cei de la hotel spun că le blocați intrarea și că și-ar dori să ieșiți afară din hol. Eu voiam să ieșim în fața hotelului, la care domnul polițist spune că nu în fața hotelului, ci la 100 de metri distanță. Eu râdeam atunci, efectiv, erau părinți cu copii în brațe. (…) '

Așa am mers cu polițistul la 100 de metri distanță de hotel. Și așa am stat între doi zgârie nori, imaginați-vă ce curent este acolo. Așa am stat și am înghețat… ca românii, că eu tind să cred că a contat și chestia asta că suntem români, marginalizați. Am stat și am înghețat, am făcut poze până la ultimul', a declarat artistul pe YouTube.

Dorian Popa nu a lăudat atitudinea reprezentaților hotelului, nici condițiile de cazare de acolo cu toate că a plătit peste 500 de lei pe noapte.

Vezi şi mâncăruri tradițioanle pe care să le încerci când ești în Germania!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete