De ce apar monturile și cum scăpăm de ele

Montul, denumit științific hallux valgus, este o diformitate care apare la nivelul degetului mare de la picioare. Mai exact, degetul mare deviază spre exterior, în timp ce vârful degetului mare se duce spre interior, către celelalte degete. 

Dr Tarek Nazer, medic specialist ortopedie și traumatologie, ne-a dat câteva lămuriri referitoare la problemele pe care le ridică monturile. Am aflat, astfel, că această deformare a degetului mare este mult mai des întâlnită la femei decât la bărbați și se poate dezvolta la orice vârstă. Totodată, am aflat care sunt cauzele apariției acestei afecțiuni și care sunt factorii care o agravează.

Nu în ultimul, dr Tarek Nazer s-a oprit asupra tratamentului care, evident, se diferențiază în funcție de gravitatea monturilor și asupra modului în care se face recuperarea în cazul intevenției chirurgicale.

Toate aceste informații le găsiți pe larg în materialul video de mai sus.

Dr Tarek Nazer este medic specialist ortopedie și traumatologie, cu supraspecializare în patologia membrului inferior. A profesat timp de 5 ani în Marea Britanie, având privilegiul să lucreze alături de medici ortopezi renumiți la nivel mondial, printre care Mr. Hirst, medicul echipei Manchester United. S-a întors în România, iar în prezent, își desfășoară activitatea în clinica proprie din București, unde pacienții beneficiază de cele mai noi metode de tratament și de intervenții chirurgicale artroscopice, minim invazive.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Video