De ce a apărut Misha cu fața umflată. Cântăreața a spus ce a pățit în vacanță: „Am încercat toate filtrele posibile…”

Misha a apărut într-o imagine pe Instagram cu fața umflată. Cântăreața a dezvăluit tot în mediul online ce a pățit în vacanța în Maldive, acolo unde s-a relaxat de curând.

Artista s-a dat cu loțiune de protecție solară pe tot corpul, însă nu și pe față. Razele soarelui au fost puternice, așa că toată fața i s-a umflat. „În poza asta am încercat toate filtrele posibile că să nu se vadă cât de umflată eram la fața😩😂', a scris ea despre fotografia în care apare pe bicicletă, în Maldive.

Artista s-a dat cu loțiune de protecție solară pe tot corpul, însă nu și pe față.SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Swipe să vedeți cum am arătat după o insolație / alergie la soare. M am dat doar pe corp cu protecție , pe față efectiv am uitat 😩😭 Așa am arătat jumătate din vacanța din Maldive 🤦🏼‍♀️ așa că .. dacă vi se pare că arăt dubios în pozele din vacanța asta .., asta e motivul', a dezvăluit artista care apare cu chipul umflat.

Connect-R și Misha, despărțiți în acte, trăiesc în aceeași casă

După o căsnicie de 5 ani, Misha și Connect-R au decis să divorțeze în anul 2018. Deși nu mai formează un cuplu, cei doi continuă să locuiască împreună și să plece împreună în vacanțe. Recent, cântărețul a lansat o nouă melodie, „Acasă’, și a vorbit despre mesajul pe care îl transmite în piesă. În noua melodie este vorba despre un cuplu care divorțează și au împreună o fetiță. Fanii speră ca la un moment dat Connect-R să se împace cu Misha.

Acasă înseamnă pace, înseamnă o conștiința împăcată! Ești soț, soție, ești părinte, ești copil, dar mai presus de toate ești Dragoste, iar copilul tău are nevoie de ea! De despărțit nu v-ați despărțit voi doi, ci egourile voastre!


Nu fi un ego și față de copilul tău! Pavel: 13 Acum dar rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea, dar cea mai mare dintre ele este dragostea’, a scris Connect-R pe Facebook.

Artistul spune că noua piesă pe care a lansat-o nu este inspirată în totalitate din căsnicia cu Misha.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete