David Beckham, negru de supărare. Ce i-a spus fiica sa în vârstă de 10 ani, Harper?

David Beckham este foarte activ pe rețelele de socializare și recent fiica sa, Harper, i-a făcut o mărturisire care l-a cam pus pe gânduri și a împărtășit cu fanii săi acest lucru.

Fostul fotbalist, în vârstă de 46 de ani, a postat o fotografie alb-negru cu el însuși arătând ușor stresat și puțin supărat după ce fiica sa de 10 ani, Harper Seven, i-a spus că se va îndrăgosti de cineva chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților.

„Trandafirii sunt roșii🌹 Harper Seven menționează că este îndrăgostită și aceasta este fața lui tati 🤬🤬🤬', a scris David Beckham ușor amuzat, adăugând: „dar e în regulă, ea a spus, tati, ești singurul meu Valentine ❤️'.

Nu este un secret pentru nimeni că duoul tată-fiică este incredibil de apropiat și petrec mult timp împreună, deoarece Harper apare constant pe contul său de Instagram.

Săptămâna trecută, tatăl a patru copii, care are, de asemenea, fiii Brooklyn, 22 de ani, Romeo, 19 ani și Cruz, 16 ani, cu soția Victoria, a postat câteva fotografii dulci cu el și Harper petrecând împreună clipe de calitate în timp ce făceau o plimbare de dimineață afară, în aerul rece.

„Tata și Prințesa Leia s-au plimbat minunat în această dimineață 🥶', a fost mesajul lui Beckham din dreptul fotografiilor, care îi prezentau pe el și pe Harper, care purta o pereche adorabilă de căști pufoase pe urechi și o jachetă de lână bleumarin cu fermoar.

David-Beckham-si-HarperSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În iulie anul trecut, legenda fotbalului a scris un omagiu emoționant pentru dulcea lui fiică la cea de-a 10-a aniversare, implorând-o pe cea aproape preadolescentă să nu mai crească atât de repede.

„La mulți ani de 10 ani doamnei mele drăguțe ❤️ fetei cu cea mai mare inimă și cel mai dulce zâmbet ❤️ te iubim atât de mult fată mare ❤️ te rog să nu mai crești .. Te iubesc #HarperSeven ❤️', a scris el.

Victoria a adăugat: „La mulți ani, Harper Seven, cea mai frumoasă domnișoară pe dinăuntru și pe dinafară. Bună, iubitoare, grijulie și dulce. Totul nostru 💕 te iubim atât de mult x Nu pot să cred că ai 10 ani astăzi!! 😇.”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete