Daniel Onoriu s-a trezit din comă. Cum se simte pilotul: „Trebuie să avem răbdare”

Daniel Onoriu s-a trezit din comă în cursul zilei de miercuri, 26 ianuarie. Revenirea sa spectaculoasă i-a luat prin surprindere până și pe medicii care până de curând anunțaseră familia să se pregătească pentru ce e mai rău.

Daniel Onoriu își revine ușor, ușor în urma complicațiilor pe care le-a avut încă de la începutul lunii decembrie. Acesta a fost în comă timp de 53 de zile, iar o dată ce a deschis ochii a surprins pe toată lumea prin modul în care a comunicat. Rebeca Onoriu, verișoara pilotului, a mărturisit că acesta a vorbit cu toată lumea din jur, clar și coerent, a întrebat de câte zile este în spital și a știut numele asistentei care a avut grijă de el, deși acesta era în comă.

Potrivit spuselor rudelor, rezultatele analizelor lui Daniel Onoriu sunt bune, însă medicii vor urmări în continuare evoluția acestuia.

„I-am mulțumit lui Dumnezeu pentru revenirea lui Daniel. Este iubit de Dumnezeu. (…) Să nu uităm că el s-a confruntat cu o septicemie, cu cedare multiplă de organe, a fost ventilat mecanic, plus sedare peste 50 de zile.

Încet, încet toate sunt spre bine. Mai devreme ni s-a spus că analizele sunt bune și faptul că e slăbit este normal. (…) Ni s-a spus că trebuie să avem răbdare. Acum două zile, medicii erau rezervați și ne spuneau să ne așteptăm la ce e mai rău, iar acum sunt uimiți și bucuroși pentru că Dumnezeu a lucrat și Daniel e bine. O să urmeze să ne anunțe (nr. ce tratament va primi pilotul)', a declarat Rebeca Onoriu la Antena Stars, scrie Spynews.

Minunea care s-a produs în ceea ce privește îmbunătățirea stării de sănătate a lui Daniel Onoriu le-a dat un plus de încredere membrilor familiei acestuia. Soția și fiica pilotului au putut intra la el pentru a-l vizita și pentru a schimba câteva vorbe preț de câteva minute bune.

„În tot acest timp s-a vorbit cu Daniel. Inclusiv Roxana, asistenta, a vorbit în continuu cu el (nr. când era în comă). După ce s-a trezit, soția lui a stat poate 20 de minute la el, fiica vreo 10 minute. Urmează în cursul zile de astăzi să vedem ce și cum', a mai spus Rebeca Onoriu.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete