Detaliul amuzant observat de fani în fotografia de familie a lui David Beckham: „David, ești gelos pe…”

David Beckham nu ratează niciodată să împărtășească fotografii uimitoare cu familia sa, inclusiv soția sa Victoria Beckham și copiii lor, Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper Seven. Și de Crăciun, cei familia Beckham a făcut un portret frumos, dar David a făcut întreaga configurație mai amuzantă.

Fotografia a fost postată pe Instagram, atât de David, cât și de Victoria Beckham. Cu toate acestea, fanii cu ochi de vultur au observat un detaliu haios despre vedeta fotbalului, care nu poate fi ratat. În timp ce toată lumea zâmbește în imagine, David s-a ridicat în vârful picioarelor pentru a fi la înălțimea fiului său Romeo, care stătea chiar lângă el!

Un fan a întrebat după ce Victoria a postat imaginea pe Instagram: „Stai, David stă pe vârful picioarelor!!?' Un altul l-a întrebat e fotbalist: „David, ești gelos pe înălțimea fiului tău?'

David-Beckham3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Fostul star de la Manchester United și Real Madrid, David, în vârstă de 46 de ani, are peste 180 cm înălțime care este media pentru un bărbat din Marea Britanie. Cu toate acestea, cel de-al doilea fiu al său mai mare este uriașul familiei, fiind vizibil mai înalt decât toți ceilalți.

În imagine, toți membri sunt îmbrăcați cu cele mai frumoase ținute în jurul unui brad perfect împodobit.

„Pupici de Crăciun de la Beckham! 🎄🎁✨', a scris Victoria Beckham în dreptul fotografiei.

Romeo, care este și fotbalist, părea că ar fi încercat și el să obțină un plus de înălțime. Victoria Beckham, în vârstă de 47 de ani, a purtat o rochie elegantă de culoare verde și stătea alături de fiica ei Harper, în vârstă de zece ani. Alături de ei erau Brooklyn, 22 de ani, Cruz, 16 ani, David și Romeo, toți îmbrăcați în costume.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete