David Beckham a stârnit din nou revoltă în mediul online. Sărutul pe buze cu fiica sa a fost aspru criticat!

David Beckham sărut pe buze cu fiica sa

Are o relație specială cu copiii săi și nu renunță la gesturile de iubire nici măcar atunci când este în public. David Beckham a stârnit din nou revoltă în mediul online. Sărutul pe buze cu fiica sa a fost aspru criticat!

Nu este pentru prima oară când David Beckham stârnește controverse din cauza relației pe care o are cu copiii săi. Fostul fotbalist a fost surprins de mai multe ori sărutându-și fiica pe buze, lucru care nu a fost privit cu ochi buni de cei din jur.

David Beckham a stârnit din nou revoltă în mediul online

David Beckham și fiica acestuia, Harper, în vârstă de 7 ani, au mers pe stadion pentru a susține echipa feminină de fotbal a Angliei. Nu în mod întâmplător fostul fotbalist a ales să meargă însoțit de Harper la meci, declarând în mai multe rânduri că micuța este pasionată de acest sport și că există șanse mari să îi calce pe urme, având în vedere că băieții acestuia au renunțat la fotbal pentru a-și dedica timpul altor pasiuni.

Cei doi au o relație apropiată și după ce în urmă cu mai multe luni fostul fotbalist a postat o fotografie în care își săruta fiica pe buze, acum a făcut din nou acest gest, de această dată în public. David Beckham a fost aspru criticat pentru sărutul cu fiica sa. În trecut, Piers Morgan i-a transmis un mesaj dur fostului fotbalist, făcând referire la acest gest pe care îl consideră nepotrivit.

“De ce un tată și-ar săruta fiica pe buze? Nu înțeleg. E foarte ciudat. Nimeni nu face asta. Tu postezi asta pentru ca lumea să vadă, dar de ce?”, a spus Piers Morgan, potrivit thesun.co.uk.

În timp ce unele persoane l-au criticat pentru gestul său, au existat și voci care au sărit în apărarea lui David Beckham, explicând că sărutul pe buze este o simplă dovadă de iubire și că nu ar trebui privită într-un mod greșit.  David Beckham nu pare să fie deranjat de comentariile și criticile apărute în mediul online, având în vedere că își demonstrează în continuare dragostea fața de copiii săi, apelând la gesturi pe care el le consideră potrivite.

În 2017, fostul fotbalist a răspuns criticilor, menționând că sărutul pe buze este ceva obișnuit în familia sa și că nu doar Harper are parte de aceste tratament, ci toți copiii acestuia.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu David Beckham și fiica acestuia, Harper.

Foto: northfoto.com

Citește și:

Steven Adler, transportat de urgență la spital. Fostul baterist de la Guns N Roses s-a înjunghiat

Cum arată Ivana Trump, fosta soție a lui Donald Trump?

Cum arată fratele lui Kate Middleton? Motivul pentru care s-a luptat cu depresia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete