Cum arată Ivana Trump, fosta soție a lui Donald Trump?

Cum arată Ivana Trump, fosta soție a lui Donald Trump

Au fost căsătoriți 15 ani, au împreună 3 copii, iar divorțul lor a ținut prima pagină a ziarelor o lungă perioadă de timp. Cum arată Ivana Trump, fosta soție a lui Donald Trump? 

Ivana Trump este femeia alături de care Donald Trump a pus bazele mai multor afaceri importante, dar și cea care, pentru o perioadă de timp, i-a oferit o familie fericită. Cei doi s-au întâlnit la New York și s-au căsătorit pe 7 aprilie 1977, nunta lor fiind considerată unul dintre cele mai importante evenimente ale perioadei. Împreună au reușit să construiască afaceri de succes, însă în viața personală, cei doi nu au găsit cea mai bună modalitate pentru a ține departe problemele.

Ivana Trump și Donald Trump au divorțat în anul 1992, asta după ce în presă au apărut mai multe informații legate de infidelitatea actualului președinte al SUA. În urma divorțului, Ivana Trump a intrat în posesia unei averi importante.

Cum arată Ivana Trump, fosta soție a lui Donald Trump?

La 70 de ani, fosta soție a lui Donald Trump, Ivana Trump, este în continuare o prezență activă în lumea mondenă. Aceasta a revenit în atenția presei după ce a anunțat public că este din nou o femeie singură, confirmând informațiile despre despărțirea de Rossano Rubicondi, bărbatul în vârstă de 47 de ani cu care a avut o relație în ultimii ani. Ivana Trump a fost căsătorită cu iubitul mult mai tânăr timp de un an, după care cei doi au divorțat. Cu toate acestea, Ivana Trump și Rossano Rubicondi au decis să locuiască împreună și au format în continuare un cuplu, până în această lună când au decis să pună capăt definitiv legăturii lor.

Chiar dacă a trecut prin mai multe divorțuri, fosta soție a lui Donald Trump nu respinge ideea de a întâlni din nou iubirea, însă este convinsă că nu se va mai căsători niciodată și asta din cauza căsniciilor eșuate.

Dacă în tinerețe a fost model și se putea lăuda cu o siluetă subțire și trăsături delicate, acum, din dorința de a își păstra tinerețea și frumusețea, Ivana Trump a apelat la mai multe intervenții estetice, cea mai vizibilă fiind cea de mărire a buzelor.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată Ivana Trump, fosta soție a lui Donald Trump.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum arată fratele lui Kate Middleton? Motivul pentru care s-a luptat cu depresia

Ce ar face prințul William dacă cei doi băieți ai săi și prințesa Charlotte ar avea altă orientare sexuală?

Ioana Ginghină își deschide sufletul: Divorțul mi-a schimbat copilul!' Ce s-a întâmplat în ultimul an?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete