Daria Radionova își vinde hainele. Ce a determinat-o să facă acest lucru?

Daria Radionova își vinde hainele. Ce a determinat-o să facă acest lucru?

Alex Bodi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar iubita sa, Daria Radionova se pare că a rămas fără bani și trebuie să se reprofileze. Șatena își vinde hainele pe internet pentru a putea trăi decent și așa cum a fost obișnuită.

Pe Instagram, iubita lui Alex Bodi pozează într-o femeie de bani gata, îmbrăcată în haine de lux, însă aceasta a rămas fără bani. Din cauza restricțiilor de călătorie, dar și a carantinei din Marea Britanie, Daria a fost nevoită să-și închidă magazinul de haine pe care îl deține în Londra.

Focoasa iubită a afaceristului și-a creat un site, intitulat „Dr By Daria Radionova', unde își vinde online hainele. Mai mult de atât, majoritatea pieselor vestimentare scoase la vânzare având reduceri foarte mari, potrivit cancan.ro.

Piesele vestimentare predominante sunt blănurile naturale și gecile de piele. Cea mai scumpă geacă de pe site-ul șatenei este o geacă din piele de piton care costă aproape 1.200 de euro.

Alex Bodi, regres financiar

Înainte ca iubita sa să își vândă hainele pe internet și Alex Bodi a recurs la un gest șocant. Acesta își vinde vila de lux din Pipera,cerând pe ea suma de 795.000 de euro. Proprietatea are cinci camere, o bucătărie, trei băi, trei balcoane, trei terase, un dressing, o piscină exterioară, un foișor, dar și un garaj cu șase locuri de parcare pentru mașinile sale. Locuința de lux a fost construită în 2019 și are un teren imens lângă pădure.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete