Angela Rusu a suferit mult pentru a rămâne însărcinată

 Angela Rusu a suferit mult pentru a rămâne însărcinată

Anul 2021 va fi unul cu încununat cu multă bucurie pentru cântăreața de muzică populară Angela Rusu care va deveni mamă. Acest eveniment nu este singurul din familia sa, deoarece și fiica sa, Larisa, este însărcinată.

Angela Rusu, în vârstă de 46 de ani şi soţul ei, Marius Moldovan vor deveni părinți pe 1 iunie. Pentru a se asigura că totul va decurge bine, medicii îi vor face posibilă întâlnirea cu micuța fetiță în urma unei operații de cezariană.

Din păcate, solista a pierdut o sarcină și a fost nevoită să facă încă patru fertilizări în vitro pentru a rămâne din nou însărcinată.

„E o minune ce s-a întâmplat, ne-am rugat foarte mult, este a patra fertilizare în vitro. Am făcut trei la o clinică, apoi am apelat la o altă clinica din Grecia, Atena. Aceste tratmente sunt traumatizante mai ales pentru psihic, dar și pentru partener.

Stai tot timpul în suspans. Sunt multe tratamente hormonale care se fac în timul procedurii, iei în greutate, nu mai ești tu. Eu m-am luptat. Marius a zis, după ce am pierdut o sarcină la șase săptămâni, să nu mai luptăm, că nu mai are rost. Nașul nostru, Silviu Prigoană, ne-a ajutat să descoperim clinica asta în Grecia. Ne-a încurajat foarte mult', a declarat artista.

Angela Rusu a mai mărturisit că aceasta sarcină este mult mai ușoară decât celelalte două de până acum.

„Mi-e poftă de mere, nu am mâncat în viața mea atâtea mere. Sunt fericită și împlinită și șocată, am o sarcină extrem de ușoară. Câteodată uit că sunt gravidă! Cu Larisa, când am fost însărcinată, a fost dezastru. Mi-a fost greață până la 6 luni, cu Rebeca am avut risc de avort la 6 luni. Acum, la 46 de ani, sarcina îmi priește. Și Larisa se simte foarte bine', a adăugat solista în cadrul emisiunii „Teo Show'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete