Daniel Radcliffe „a iubit” în secret două actrițe celebre

În timpul unui interviu la emisiunea de radio Capital Breakfast, Daniel Radcliffe a dezvăluit lista cu actrițele pe care le apreciază și de care a fost „îndrăgostit'.

În timp ce promova noul său film The Lost City la emisiunea de radio britanică Capital Breakfast, luni, vedeta Harry Potter a fost provocat de gazdele Roman Kemp, Siân Welby și Sonny Jay să răspundă sincer la câteva întrebări. Dacă ar fi refuzat, unul dintre fanii săi ar fi fost „pedepsit' fiind nevoit să îndeplinească o sarcină neplăcută.

Când a fost întrebat care sunt trei celebrități de care actorul, în vârstă de 32 de ani, a fost „îndrăgostită până peste cap', el a răspuns rapid. „Cameron Diaz este încă foarte sus pe listă. Drew Barrymore este și ea acolo”.

Gazda Roman Kemp l-a rugat pe Daniel Radcliffe să explice de ce a menționat vedete „de școală veche', acesta a răspuns: „Oamenii ăia sunt încă prin preajmă!'

În ceea ce privește cea de-a treia persoană pe care o iubește platonic, vedeta din Harry Potter a adăugat: „Juno Temple! Am lucrat cu ea, este superbă și nu m-ar deranja să-i spun numele'.

Cu toate acestea, actorul a evitat să răspundă la o întrebare care se referea la „cea mai mare sumă de bani' pe care a cheltuit-o pe un obiect.

„Poți spune că arta este o risipă, nu-i așa? Nu sunt pregătit să spun acea sumă de bani, îmi pare rău!', a declarat Daniel Radcliffe.

Luna trecută, Radcliffe a declarat pentru People cum decurge relația sa cu iubita Erin Darke, pe care a cunoscut-o în timp ce filma drama din 2013 Kill Your Darlings.

„Am o viață foarte frumoasă. Sunt cu prietena mea de aproape un deceniu. Suntem foarte fericiți. Trebuie să fac filmul Weird Al, care este, sincer, una dintre cele mai plăcute și mai incitante experiențe din cariera mea. Fac ultimul sezon al Miracle Workers anul acesta și apoi un alt spectacol pe Broadway. Așa că este un an bun, omule. Sunt foarte mulțumit de cum merge totul până acum', a spus el.

Cuplul a lucrat recent împreună într-un episod din 2021 din serialul de comedie TBS al lui Radcliffe, pe care actorul a spus că speră să-l facă în continuare.

„Ne place cu siguranță să lucrăm împreună, dar nu este ceva ce vrem să facem tot timpul. Sper că vom putea face mai multe în viitor, amândoi scriem, așa că poate vom scrie ceva împreună la un moment dat și asta ar fi grozav.'

Radcliffe a mai dezvăluit că cel mai recent proiect al său este unul dintre „preferatele' lui Darke, înainte de a adăuga că iubita lui este „o fană înfocată a Sandrei Bullock '.

„Când am primit scenariul, înainte să-l citesc i-am spus: Channing Tatum și Sandra Bullock sunt în el, ea a spus: Trebuie să faci asta!. Adică, nu a existat nicio dezbatere despre asta. Am vrut și eu”, a spus el.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete