Daniel Pavel, motivul pentru care toată lumea îi spune „Domnu Dan”

Survivor România 2023 a început și este urmărit cu sufletul la gură de telespectatori. Faimoșii au pierdut imunitatea în fața Războinicilor și s-au făcut deja primele nominalizări pentru eliminare. Deși reality-show-ul este abia la început, scandalurile deja au început, atât în tabăra Faimoșilor, cât și în cea a Războinicilor. În timp ce urmăresc jocurile dintre cele două tabere, mulți s-au întrebat de ce toată lumea îi spune „Domnu Dan' prezentatorului emisiunii.

Daniel Pavel a dezvăluit cum a apărut acest supranume, 'Domnu Dan', cu care i se adresează atât concurenții, cât și unii oameni din echipa de producțieși fanii emisiunii de pe rețelele de socializare, ba chiar și fiul lui.

dan-survivorSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 10

'Să știi că totul s-a petrecut în Dominicană. Factual, e vorba de un regizor de platou care, împreună cu un concurent, a început să-mi spună 'domnu Dan'. 'Domnu Dan să vină la cameră! Domnu Dan, hai să se liniștească concurenții!'. Astfel, o vorbă de platou a ajuns să intre, cumva, în mentalul colectiv și eu m-am trezit cu acest apelativ. Nu e vorba de vârstă. E, mai degrabă, vorba de drăgălășenia adresării. E o formă de respect', a spus prezentatorul Survivor pentru Pro TV.

Daniel Pavel a dezvăluit amuzat că acum chiar și cei din familia lui, printre care și fiul său, au început să-i spună 'Domnu Dan': 'Îmi zice chiar băiatul meu – care e adolescent. Câteodată, pe un ton ritos, așa, îmi zice: Domnu Dan'.

Survivor România 2023 a început din 9 ianuarie, la PRO TV,iar Daniel Pavel le aduce celor de acasă un sezon mai tare ca niciodată. Românii se vor putea bucura de cele mai tari jocuri, de emoțiile trăite de concurenți, de noua realitate la care vor învăța să se adapteze, de trei ori pe săptămână și în acest sezon: în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Cei 24 concurenți au început lupta pentru titlul de SURVIVOR și marele premiu de 100.000 de euro. Și-au dorit să-și testeze limitele, să arate că nu există imposibilul în viața lor și au reușit. Sunt parte din show-ul fenomen mondial.

Cine sunt concurenții din echipa Războinicilor

Echipa RĂZBOINICILOR este formată din: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport.

Cine sunt concurenții din echipa Faimoșilor

Cei care au acceptat cea mai puternică provocare din lume sunt: DOC, Gheboasă, Maria Constantin, artiști cunoscuți în lumea muzicii, Ionuț Iftimoaie, campion kickbox, Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri și de succes antreprenori și artiști din țară, Remus Boroiu, specialist în transformarea corporală, Jorge, cântăreț și prezentator cu o vastă experiență pe scenă, Ștefania Stănilă, campioană în lumea gimnasticii, Bianca Patrichi, coregrafă, Ada Dumitru, actriță, Carmen Grebenișan, creatoare de conținut și antreprenor, dar și Vica Blochina, una dintre vedetele TV cunoscute de către toți cei de acasă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete