Ce spune Nicoleta Delinescu, mama copilului lui Cătălin Cazacu, despre Ramona Olaru: „Au fost multe ca și ea”

Nicoleta Delinescu, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu, a atins un subiect sensibil pentru tatăl copilului ei. Artista a spus că au fost multe femei precum Ramona Olaru în viața campionului la motociclism.

Cătălin Cazacu a avut o relație timp de 5 ani cu Nicoleta Delinescu în urmă cu mai mulți ani și împreună au un băiat, pe Andrei. Mama copilului campionului la motociclism spune că nu a cunoscut-o personal pe Ramona Olaru, însă este la fel ca alte femei care au făcut parte din viața lui Cazacu.

„Nu o cunosc pe domnișoara. Au fost multe ca și ea în anii ăștia în preajma lui. Aceeași poveste…vorbă multă, fapte puține. Nu pot să spun decât că Cătălin este la fel cum l-am lăsat acum 11 ani.

Când o să îl văd cu un bebe mic plimbându-se prin parc și mergând cu el la grădiniță atunci pot să am o altă părere despre el. Pentru noi este tată, indiferent cum este, Andrei îl iubește enorm și asta este cel  mai important lucru pentru mine să existe în continuarea o relație frumoasa între noi, de dragul la copilului.', a declarat Nicoleta Delinescu, pentru Click!.

Cătălin Cazacu a avut mai multe relații cu persoane publice de la noi, printre care se numără Brigite Pastramă și Ilinca Obădescu.

mama-copilului-lui-catalin-cazacu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cătălin Cazacu se implică în creșterea fiului său

Chiar dacă nu a fost alături de băiatul său de Crăciun, Cătălin Cazacu a avut grijă să îi trimită cadouri. El se implică în creșterea fiului său și este mândru de el. Andrei locuiește la Timișoara alături de mama sa.

„Anul acesta nu am făcut Crăciunul împreună, ultimul Crăciun petrecut împreună a fost acum doi sau trei ani, când Cătălin a fost la Timișoara de sărbători și am putut să ne strângem cu toții la părinții lui acasă. Atunci a fost și ultima oară când a venit Moș Crăciun la Andrei, că apoi nu a mai crezut în el.

Cadourile vin tot timpul de la tată, chiar dacă el nu este prezent. Andrei fiind la fel de pasionat de condus și de motoare. A venit Moșul, anul acesta, la el, cu un volan și jocuri multe în domeniul ăsta, pentru că doar motorul îl poate conduce momentan, mașinile le conduce online', a declarat Nicoleta Delinescu, pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete