Gabriela Prisăcariu, probleme de sănătate. Cum se descurcă cu bebelușul: „De abia mă mișc”

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil trec prin primele emoții create de o răceală aparent ușoară din viața lor alături de micul Tiago. Micuțul de doar patru luni a răcit, acesta fiind și motivul pentru care Dani Oțil a lipsit trei zile consecutiv de la muncă.

La începutul acestei săptămâni, telespectatorii au observat lipsa colegului lui Răzvan Simion din platoul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani' de la Antena 1. Ca un tătic responsabil și soț grijuliu, Dani a rămas alături de familia lui în această perioadă. Anunțul a fost făcut chiar de soția lui, Gabriela Prisăcariu, pe rețelele de socializare.

“Ne întreabă oamenii de ce nu merge tati la muncă. Poți să le explici că te-a îmbolnăvit și trebuie să stea acasă și să aibă grijă de tine? Tu să-mi spui cu ce bebeluș ai umblat și unde ai răcit, bine?”, este dialogul purtat între Gabriela Prisăcariu și fiul ei, timp în care micuțul strănuta.

Ei bine, se pare că viroza nu a ocolit-o nici pe frumoasa mămică și aceasta le-a mărturisit fanilor că îi este extrem de greu, pentru că nu se simte bine, iar Luca Tiago este mârâit și neliniștit. Marele său noroc este Dani care din fericire nu a fost afectat de răceala celor doi și le poate acorda amândurora atenția necesară.

„Înainte să am bebeluș credeam că cel mai oribil lucru este să mă îmbolnăvesc pentru că fac urât la gripă. Ei bine, am aflat că există un lucru și mai oribil: să fii bolnavă o dată cu bebelușul tău. Nu, nu, ceva mai crunt nu există pentru că eu abia mă mișc, el vrea numai în brațe, este mârâit, plânge. Nu știu cum să fac, bine măcar că Dani nu are nimic', a declarat Gabriela Prisăcariu la Instastory.

Gabriela Prisăcariu a născut pe 10 septembrie 2021 prin cezariană. Din motive subiective, Gabriela Prisăcăriu nu vrea să explice motivul opțiunii sale. Cu toate acestea, ea a precizat că totul a decurs bine în sala de nașteri.

„Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10 jumătate, prin cezariană. Nu stau acum să explic de ce am făcut cezariană, pentru că sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos’, le-a spus fanilor proapăta mămică anul trecut în toamnă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete