Pilotul de raliuri Daniel Onoriu, internat la Spitalul Floreasca, în stare gravă. Ce apel a făcut familia lui

Daniel Onoriu este în stare gravă. Pilotul de raliuri a fost internat în urmă cu câteva zile la Spitalul de Urgență Floreasca după o operație de micșorare a stomacului în Turcia.

Nepotul regretatei Gabi Luncă se află internat de câteva zile. Daniel Onoriu a ajuns la spital cu hemoragie internă, după o operație de micșorare a stomacului pe care a făcut-o în Turcia, scrie Libertatea.

Rebeca Onoriu, fata cea mică a lui Gabi Luncă, a făcut primele declarații despre starea pilotului de raliuri. „De patru zile suntem terminați. Daniel e în stare critică, este nevoie de sânge din grupa A2 pentru el. Următoarele ore sunt decisive pentru el! Sper din tot sufletul să nu-l pierdem și pe el, ca pe mama! Fac apel la toți oamenii de bine să meargă să doneze sânge pentru Daniel la Spitalul Floreasca. Eu nu știu de ce a făcut el operația în Turcia, că nu avea probleme mari cu greutatea. A vrut să arate mai bine!', a declarat Rebeca Onoriu, pentru Click!

daniel-onoriu-in-stare-grava-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În urmă cu două săptămâni, Daniel Onoriu a suferit o operație de micșorare a stomacului în Turcia. În urma acestei intervenții chirurgicale, el s-a ales cu probleme destul de grave.

Familia a cerut disperată ajutorul oamenilor pentru a dona sânge de care acesta are neapărată nevoie pentru a putea trăi.

„Daniel Onoriu, omul, nu pilotul, este internat la Secția de Terapie Intensivă în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca și are nevoie de susținere, respectiv donare de sânge. Toți cei care au posibilitatea, doresc și pot să doneze sânge (indiferent de grupa sanguină sau Rh) o pot face la Centrul de Transfuzie Sanguină aflat pe Str. Dr. Felix 89 (Piaţa Victoriei). Program: Luni-Vineri 7:00-14:00. Donatorii vor menționa obligatoriu, la Recepție: «pentru Daniel Onoriu, spitalul Floreasca», orice grupă de sânge este compatibilă', se arată în apelul de pe contul de socializare al pilotului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete