Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se pregătesc de nuntă. Când are loc cununia religioasă

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu fac nunta în această vară. Soția prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani' și-a ales rochia de mireasă pentru ziua cea mare.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit civil în anul 2021, iar în acest an urmează să aibă cununia religioasă. Fotomodelul a anunțat că și-a ales rochia de mireasă pentru nunta care va avea loc în această vară. Pregătirile sunt în toi, iar soția prezentatorului de la Antena 1 își dorește ca totul să fie pus la punct până la ziua cea mare.

„Dani zice că se însoară a doua oară cu aceeași femeie, dar nu e așa, facem cununia religioasă și va fi vara asta. Îmi place să pregătesc din timp toate detaliile și le am puse la punct', a declarat fotomodelul la Antena Stars.

Dani a dezvăluit în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani' că fericitul eveniment va avea loc la sfârșitul lunii iulie.

gabriela-prisacariu-si-dani-otil-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 11)

Soția lui Dani Oțil este convinsă că va lăcrima în ziua nunții, pentru că a devenit foarte emotivă după ce a născut. „Nu, cred că o să rămân la una, îmi este foarte dragă rochia aleasă și probabil că o să rămân doar la ea. De când am născut, am devenit extrem de emotivă și da, probabil că voi și plânge. Am emoții, îmi doresc foarte mult să se întâmple lucrul ăsta, să mergem la biserică, consider că este mult mai important decât actul în sine.'

Gabriela Prisăcariu are numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei și spune că datorită lui a devenit femeia care este astăzi. „Suntem tot mai uniți, mai închegați și sunt extrem de fericită și relaxată, îmi place că nu am un stres sau nu ne certăm. Noi tot timpul ne înțelegem și ne completăm unul pe altul. Mă simt iubită și împlinită! Cred că alături de el, am devenit femeie și îmi place persoana care am devenit alături de el.'

Gabriela Prisăcariu, în depresie după ce a născut

În anul 2021, Gabriela Prisăcariu devenea mamă pentru prima dată, însă urma să aibă parte și de niște episoade cu care nu se mai confruntase până atunci. În timpul sarcinii, fotomodelul s-a îngrășat 20 de kilograme, însă a știut cum să mascheze totul.

„Nu am avut mamă surogat. L-am purtat aici în burtică și au fost și 20 de kilograme în plus. Deci sigur-sigur a fost la mine. Văd și eu că seamănă cu Dani, este leit el, mai ales când se încruntă, este Dani din cap până în picioare. Dar Dani este un bărbat frumos, deci nu am de ce să mă supăr. Sunt mândră că a ieșit și că seamănă cu el’, a povestit soția lui Dani Oțil pentru EGO.ro.

Și a continuat: „Mi-am dat seama atunci doar că nu voiam să accept. M-am crezut puternică așa că nu am spus nimănui. Plângeam când nu mă vedea nimeni. Acum, când mă gândesc la perioada aia îmi dau seama că, da, a fost o depresie. Atunci nu am vrut să o accept, dar da a fost. Singură am reușit să trec peste pentru că în fața celorlalți oameni eram la fel, încercam să fiu ok.'

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli’ ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder’.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete