Dani Oțil, scurs de energie: „M-a pus soția cu forța să…”

Dani Oțil, scurs de energie: „M-a pus soția cu forța să…”

Fanii emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani' au parte de numeroase momente excepționale în fiecare zi. Dincolo de subiectele interesante care le sunt prezentate telespectatorilor, matinalii sunt mereu puși pe glume și dialogurile dintre ei sunt fabuloase spre deliciul celor de acasă.

De curând, Dani Oțil a povestit o întâmplare amuzantă care s-a petrecut la nunta sa cu Gabriela Prisăcariu. Viitorul tătic a fost lăudat de Nicolai Tand pentru calitățile sale artistice și l-a apreciat pentru felul în care dansează. Dacă l-a început Dani nu a știut exact la ce se referă celebrul chef, Ramona Olaru a deslușit misterul.

Frumoasa blondină a spus, în direct, cât de priceput este Dani Oțil și cât de bine dansează. Mai mult decât atât, Nicolai Tand a observat pe rețelele de socializare un filmuleț în care soțul Gabrielei Prisăcariu dansa o horă tradițională.

Dani Oțil a crezut că acesta se referă la un moment surprins la cununia sa, unde voia bună și distracția au fost simțite din plin. Colegul lui Răzvan Simion a le-a spus acestora că acel moment în care dansa s-a petrecut mai mult forțat de proaspăta lui soție.

„Dani Oțil: De unde o avea energia asta Ramona, mă întreb.

Nicolai Tand: Lasă, bade, că și tu ai. M-am uitat pe instagram când ai dansat tu!

Dani Oțil: Ce? De la nuntă?

Ramona Olaru: A nu, o sârbă de acum ceva timp de la Neatza!

Dani Oțil: Credeam că spui de la nuntă, că acolo m-a pus soția cu forța să dansez, am luat două pălinci și gata.'

Dani Oțil, soț și viitor tătic grijuliu

Încă puțin și Gabriela Prisăcariu își va ține în brațe băiețelul. Aceasta a declarat că Dani este extrem de atent, mai ales că a avut câteva mici probleme de când este însărcinată. Din cauza evoluției sarcinii, durerile de spate au început să își facă simțite prezența, însă Dani Oțil este mereu gata să îi ușureze aceste impedimente fiind un adevărat suport pentru viitoarea mămică.

„Durerile de spate îmi mai dau bătăi de cap, în rest sunt ok. Stau în pat liniștită și mă masează Dani. Înainte de sarcină aveam 60 kg, acum am 70. Nu am exagerat niciodată cu mâncarea, iar înainte de sarcină am făcut sport', a mărturisit Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete