Dani Oțil, mesajul pentru Tiago care a atins sufletul fanilor: „Mă voi ține eu de tine”. Ce regret are prezentatorul TV?

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV. Pe plan profesional, acesta face de foarte mulți ani echipă fabuloasă alături de Răzvan Simion, iar pe plan personal este împlinit mai ales de când a devenit tătic. În pragul aniversării lui Tiago a primului său an de viață, Dani Oțil a transmis un mesaj emoționant dedicat băiețelului său.

Dani Oțil trăiește o frumoasă perioadă a vieții sale alături de Gabriela Prisăcariu și fiul lor Tiago. Micuțul va împlini pe 11 septembrie un anișor, însă prezentatorul matinalului de la Antena 1 a postat un mesaj cu adevărat emoționant pentru băiat. Colegul lui Răzvan Simion este foarte implicat în creșterea fiului său și preocupat de ceea ce îi va rezerva viitorul. De asemenea, acum de când e tată a realizat că odată cu trecerea anilor, el s-a distanțat de părinții săi și îi cere fiului său să nu repete greșeala asta.

„Las și io asta aici, tată, ca peste 20 de ani să fim siguri că mă mai suni. Nu e obligatoriu. Peste 20 de ani o să ai fix cât aveam eu acu 20. Exact când am început să îi sun pe ai mei mai rar. Și tot mai rar…

Eu timpul nu îl mai pot da înapoi. Tu nu face ca mine, tată. Eu nu o să te deranjez. Nici tata nu m-a deranjat. Da’ tu sună-mă la sfârșit de vară să refacem poza asta. Tu vei fi tot mai înalt… io tot mai strâmb. De la un punct mă voi ține eu de tine. Sper să îți fiu până atunci sprijin. Las poza asta aici… Ca într-o sticlă. Până pe 2042…', a fost mesajul plin de emoție dedicat de Dani Oțil micului Tiago pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu ei doi de pe litoral.

Fanii săi au reacționat în număr mare și au apreciat atât imaginea, cât și mesajul transmis de prezentator.

„Superb mesajul', „Mi-au dat lacrimile!❤️😢', „😢 sublim! ❤️m-a emoționat foarte tare mesajul tău!🥺', „Ce cuvinte frumoase și pline de înțelepciune!❤️❤️❤️', „❤️ emoționant mesaj, ilustrat în câteva cuvinte simple', au fost câteva dintre numeroasele mesaje transmise de fani în secțiunea de comentarii.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete