Dani Oțil, mesaj acid pentru cei care țin post: „La amantă merg pentru…”

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați oameni din televiziunea românească. Acesta este de foarte mulți ani pe micile ecrane alături de bunul său prieten, Răzvan Simion, dar are și o afacere proprie despre care mai vorbește uneori.

Recent, Dani Oțil a atins un subiect sensibil mai ales în această perioadă de când a început Postul Crăciunului. Fiind proprietar de restaurant, prezentatorul de la Antena 1 a povestit cum unii oameni vin și cer produse de post, dar se mai întind la povești cu ospătarii „mândrindu-se' cu alte obiceiuri care nu fac cinste nimănui.

„Eu, ca proprietar de restaurant, aș vrea să-i îndrum pe cei care chiar vor să țină post. Una este să-l ții și alta este să arăți că-l ții', a declarat Dani Oțil.

El a continuat cu o exemplificare a unei conversații dintre un client și un ospătar.

„Ospătare, ceva de post aveți? Eu țin post. Bine, la amantă merg pentru că na… e cu carne. De ce vor oamenii să ne spună că țin post și suferă în post?', a mai zis prezentatorul TV.

„Vai, aș lua patru burgeri, domnule ospătar, dar țin post și acum fac sacrificiul suprem. Dacă aveți o cruce în spate să mă răstignească Dani… și să bage patru cuie în mine… Eu aș mânca burgeri, dar acum trebuie să mănânc fasole…', a continuat Dani Oțil o presupusă convorbire client-ospătar.

„Bă, dacă ții post, ține pentru tine și pentru legătura ta (n.r – cu divinitatea)! Nu mai spune tuturor ce ai mânca și cu cine ai face dragoste, cu cineva care nu e soția ta, că până la urmă e post!', a precizat matinalul de la Antena 1.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete