Dani Oțil, dezvăluiri neștiute de la începutul carierei: „Am adormit cu șnițelele în mână”

Dani Oțil, care lucrează de la 18 ani, a fost recent invitat în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, unde a dezvăluit amănunte neștiute despre diverse episoade din viața lui. Și-a adus aminte chiar de începuturile sale ca angajat.

Prezentatorul de la Antena 1, care e unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de emisiuni tv de divertisment, a povestit cât de greu i-a fost la început, după ce a plecat de acasă. „Noi am fost săraci. Dormeam pe două fotolii, puse cap la cap, la Răzvan în garsonieră. În pat erau el și Robi, prietenul nostru cel mai bun, dormeau acolo fiindcă ei plăteau chiria. La fotolii, eu nu plăteam!', a povestit Dani Oțil.

dani-otil-inceputul-carierei-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Prezentatorul recunoaște că a tras din greu, a muncit mult pentru a ajunge unde e astăzi. „Până n-a bătut la ușă medicul, n-am lăsat-o moale. La Timișoara, fiind studenți, eu aveam căminul lângă radio. Noi am acceptat să lucrăm pe același salariu, dar am dat probă separat. Ni s-au pus niște întrebări legate de radio, cum vorbim pe un intro, lucruri banale pentru noi, fiindcă eram atât de pasionați!

Seara eram la prietena mea de atunci, acasă la ea, mama ei făcuse șnițele și am adormit cu șnițelele în mână. Un băiat la 22 de ani trebuie să doarmă cu altceva în mână, cu o sticlă de ceva, nu cu un șnițel… Sincer. Și-atunci am tras un pic dreapta', a mai mărturisit Dani.

De ani de zile, Dani Oțil prezintă la Antena 1 matinalul alături de Răzvan Simion, bunul lui prieten. E căsătorit cu Gabriela Prisăcariu și au împreună un băiețel.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete