Dani Oțil, așa cum nu l-ai văzut niciodată! Cum arăta pe vremea când era doar un elev

Dani Otil 3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori de televiziune de la noi. El prezintă alături de Răzvan Simion emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani!' de la Antena 1, în fiecare zi de luni până vineri. 

Despre cariera lui Dani Oțil

Dani Oţil s-a născut pe data de 24 august 1980, la Reşiţa, pe 24 August 1980. El a început să muncească încă de la vârstă de 16 ani, iar de la 18 ani se întreţine singur, conform biografii.famouswhy.ro. Dani a făcut zece ani de radio, după care s-a apucat de televiziune.

Dani a construit alături de trei băieţi o reţea de radio Naţional FM' cu 30 de staţii în Bucureşti şi cele mai importante oraşe din ţară. În anul 1995 a ajuns la radio, unde făcea emisiuni pentru tineri. După primele luni, a venit şi Răzvan, care până atunci făcuse stagiatură la o televiziune locală. A trecut pe la radio Contact, radio Vest Timişoara, Naţional FM, Naţional tv, iar ulterior s-a angajat la Antena 1 unde lucrează în prezent. Pe lângă televiziune, Dani Oțil este pasionat de sport, mai ales de hard enduro. În general, timpul liber și-l petrece practicând acest sport.

Săptămâna aceasta, emisiunea pe care o prezintă a împlinit 9 ani de difuzare și este urmărită zilnic de câteva sute de mii de telespectatori, conform statisticilor.

Cum arăta Dani Oțil când era elev

Cu toții îl știm pe Dani astăzi, cum arată la vârsta de 36 de ani, dar doar cei dragi și cum era el pe vremea când era doar un copil. Deschide galeria foto de mai sus pentru a vedea cum era Dani pe vremea când era încă elev. Aproape că nu îl vei recunoaște.

Foto: Facebook, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Dani Oțil și-a scos la licitație prima cască de motociclist, în scop caritabil

Petrecere surpriză pentru cel mai înfocat fan Coca-Cola

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete