Dani Oțil a dat-o de gol pe Ramona Olaru. Cine este noul bărbat din viața blondinei: „Are business-uri”

Dani Oțil a dat-o de gol pe Ramona Olaru. Cine este noul bărbat din viața blondinei: „Are business-uri”

Ramona Olaru este una dintre cele mai simpatice asistente TV din România, fiind mereu cu zâmbetul pe buze și cu o energie debordantă.

Relația dintre ea și colegii de la emisiunea „Neatza', difuzată de Antena 1, s-a închegat extrem de bine de-a lungul anilor. Astfel că, nu de puține ori, Dani și Răzvan au provocat-o pe blondină să ofere detalii picante din viața ei.

Viața amoroasă a Ramonei Olaru nu a fost tocmai strălucită. După un mariaj eșuat și o relație tumultuoasă pe care a avut-o cu solistul trupei „Noaptea târziu', se pare că frumoasa vecină a dat nas în nas din nou cu dragostea. Cel care a determinat-o să recunoască a fost chiar Dani Oțil.

Pe data de 7 iulie, Ramona Olaru a împlinit frumoasa vârstă de 32 de ani. Cu această ocazie, ea și-a luat cele mai apropiate persoane și a sărbătorit în weekend la mare, în Mamaia. Dani Oțil a observat că, deși ziua ei a trecut, vecinica primește încă numeroase mesaje, iar ea nu ezita să răspundă chiar dacă se afla în timpul emisiunii.

„Dani Oțil: Ce bărbat e ăsta de se trezește la 10?
Ramona Olaru: Se trezește și mai devreme?
Dani Oțil: Deci nu e curierul?
Ramona Olaru: Nu e…', a fost începutul dialogului dintre cei doi.

Bărbatul misterios din viața vecinei Ramona Olaru

Dani a continuat să o tragă de limbă și spre surprinderea tuturor, Ramona Olaru le-a dezvăluit că nu a cunoscut pe nimeni în acest weekend pentru că petrecerea a avut loc doar între fete și că există un bărbat în viața ei, însă povestea relației lor a luat naștere de mai multă vreme. Mai mult decât atât, se pare că misteriosul Don Juan nu este un neica nimeni, este putred de bogat, fiind un om de afaceri prosper.

„Dani Oțil: E cineva din weekend?
Ramona Olaru: Nu e din weekend, eu în weekend m-am dus cu fetele. E veche treaba. Recunosc. Nu știe nimeni cine e. (…) El vrea, dar nu știe dacă vreau eu. Ce bine că nu se cunoaște. Nu e sărac, e bogat, e blană de urs. Are treabă, are business-uri', a fost momentul în care Ramona a recunoscut că există cineva în viața ei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete