Care este, de fapt, meseria „vecinei” Ramona Olaru? A adus diplomele la „Neatza”

Care este, de fapt, meseria „vecinei” Ramona Olaru? A adus diplomele la „Neatza”

Ramona Olaru este una dintre cele mai simpatice asistente TV. Frumusețea ei, simțul umorului, dar și capacitatea de a face față numeroaselor tachinări pe care i le aduc colegii de platou au ajutat-o să ajungă în inima multor telespectatori ai emisiunii matinale de la Antena 1.

Recent, frumoasa „vecină' a vrut să le arate tuturor că deși are succes în televiziune, meseria ei de bază este cu totul și cu totul diferită. Motiv pentru care blondina a venit în platoul emisiunii cu diplomele care dovedesc calificarea ei și în alte domenii.

Orașul natal al Ramonei Olaru este Călărași, iar familia din care provine se ocupă de agricultură. Imediat ce a terminat studiile liceal din cadrul Grupului Școlar Mihai Eminescu în 2009, unde a obținut o diplomă de tehnician în gastronomie, aceasta s-a mutat la București pentru a continua pregătirea educațională.

„Trebuie să țineți minte că nu muriți de foame cu mine', a declarat amuzată Ramona Olaru.

Frumoasa asistentă a studiat Managementul Financiar Contabil, iar în urma absolvirii Facultății de Agronomie a primit titlul de inginer. Școlarizarea ei nu s-a oprit doar la studiile universitare de scurtă durată și s-a decis să meargă mai departe la un program de master în agricultură durabilă, fiind astfel calificată și în domeniul agronomiei.

Printre diplomele prezentate se afla una la care nici nu v-ați fi gândit și nici nu cred că am vedea-o pe frumoasa Ramona în această ipostază: diplomă de cofetar-patiser. Cu toate acestea, nu știm niciodată ce ne rezervă viitorul.

Cât despre facultatea pe care a urmat-o nu știm dacă a fost o dorință proprie sau a familiei având în vedere domeniul în care aceștia activează, cert este că Ramona nu este atrasă de acest aspect și marea sa pasiune este televiziunea. Ea a mai lucrat ca picol și model.

Telespectatorii au văzut-o pe blondină la emisiunea „Prietenii de la 11', însă când aceasta a fost anulată, Ramona a devenit parte a echipei de la „Neatza cu Răzvan și Dani'. Un moment absolut delicios a fost când colegul ei, Dani Oțil a povestit o întâmplare de la primul interviu de angajare al Ramonei.

„A venit Ramona la prima angajare, ne-a vorbit despre la câți centimetri se bagă porumbul în sol. Nu e glumă. Arăta cu totul și cu totul în alt fel. Cred că venea de la cămin. În primele 20 de secunde era cu fundul pe o masă… A fost oarecum și descoperirea noastră. Uite ce frumos ai crescut', a povestit Dani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete