Dana Rogoz, vacanță în Laponia

Dana Rogoz, o pasionată de călătorii, și-a anunțat fanii că pornește într-o destinație de vacanță inedită: în Laponia. Și nu oricum, ci cu toată familia.

Acum câteva zile, Dana Rogoz încerca să organizeze hainele copiilor pentru bagajele pe care urma să le pregătească. Erau haine groase, deci destinația era una cu temperaturi scăzute. Chiar înainte de a pleca, Dana a anunțat și destinația de vacanță: Laponia.

„Facem bagajul! Mâine dimineață plecăm în Laponia!!!! #nuimivinesacred #nuimivinesacred' a scris aceasta pe rețelele de socializare.

Reacțiile celor care o urmăresc au apărut imediat. Una dintre persoane i-a oferit mai multe informații despre atmosfera de acolo, dar și despre metoda de testare, ceea ce a pus-o în încurcătură pe Dana.

„Help! De ce e nevoie de testare la întoarcere? Noi suntem vaccinați, iar din căutările mele când te întorci din zona galbenă (cum e Finlanda), copiii 6 – 12 sunt scutiți de carantină și testare pt România', a întrebat aceasta.

Se știe că Dana Rogoz este pasionată de călătorii și că preferă, de fiecare dată, să fie însoțită și de familie. Cu ocazia mai multor astfel de vacanțe a fost întrebată dacă nu îi este teamă pentru sănătatea celor mici. Însă fiecare experiență prin care au trecut s-a dovedit a fi fără probleme majore, pe care să nu le poată rezolva la fața locului.

Dana Rogoz: Sunt super entuziasmată și curioasă

În vară, Dana Rogoz scria pe site-ul ei, www.danarogoz.com, cu ocazia primei vacanțe în patru.

„Scriu aceste rânduri fiind în drum spre aeroport. Azi plecăm în prima noastră vacanță cu 2 copii în afara țării. Sunt super entuziasmată și curioasă și puțin temătoare, dar și fericită că în sfârșit se întâmplă!'

Iar despre vacanța, tot în patru, în Copenhaga, Dana a scris un text emoționant, despre valoarea amintirilor.

„Ah, și fix după ce mi-au cântat La Mulți Ani', au pornit artificiile care marcau intrarea în vacanță a parcului Tivoli. Noi stând chiar lângă parc, le-am văzut perfect de la fereastra apartamentului. Lia a fost îngrozită. A stat nemișcată, ca o statuie, lipită de mine, ținându-mă strâns în brațe, dar cu capul întors spre artificii, fără să schițeze niciun sunet, niciun gest. Până nu s-au oprit de tot, a rămas așa, statuie. Micuța… ce amintiri vom avea peste ani. Și cât de dragi îmi vor deveni cu timpul aceste fotografii, pe care deja le iubesc! Dar trecerea timpului le va valoriza și mai mult'.

Dana RogozSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Citește și: Un membru al trupei 3 Sud-Est a devenit tătic!

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete