Dana Rogoz: „Tata e păpușa de porțelan din vitrină”

Unul dintre cele mai sensibile subiecte din viața actriței Dana Rogoz este pierderea tatălui ei. Decesul acestuia, acum 8 ani, a lăsat urme adânci în viața artistei.

Dana Rogoz și tatăl ei nu au avut o relație apropiată în copilărie, însă pierderea lui extrem de rapidă a marcat-o foarte tare.

În fiecare an, pe 10 mai, aceasta scrie un text emoționant despre cel care i-a fost tată. Însă în 2022, amintirile artistei sunt, pur și simplu, trecute ca intr-o pagina de jurnal extrem de dureroasă. Dana Rogoz a povestit despre trei momente cu însemnătate.

Aceasta și-a amintit, în primul rând, cum la vârsta majoratului, printre toate cadourile specifice vârstei, a primit de la tatăl ei o păpușă de porțelan: „Tata mi-a oferit cadou o păpușă de porțelan. Mi-a spus că e o păpușă care compensează păpușile lipsă din copilăria mea, când el nu mi-a fost aproape. M-am emoționat pe moment, dar mai mult cu trecerea anilor. Tata e păpușa de porțelan din vitrină'.

Artista a continuat cu o amintire din spital, după ce acesta fusese transferat la Secția de Terapie Intensivă:

„Îl mutaseră pe secția de terapie intensivă cu o zi înainte. Dar mă rugase să îi aduc un iaurt din rezerva lui, așa că m-am întors în clădirea în care fusese inițial internat. Am intrat în încăperea aceea micuță, cu o hartă mare și fară televizor, și m-am mirat că patul lui era strâns și noptiera golită. O doamnă în halat roșu a venit grăbită spre mine, pe holul spitalului, cu o pungă cu hainele lui, iaurtul și o banană. Pai am înțeles că tot aici se va întoarce după ce iese de la terapie.' – „Dacă iese, nu-i problema domnișoară, imediat îi pregătim patul la loc.' Am plecat plângând cu punga într-o mână. Tata e o pungă de plastic cu haine.'

Dana Rogoz: „Tata e în poveștile mele'

Iar ultimul gând este legat de un moment de după pierderea acestuia:

„În supermarket, împreună cu frații mei, Radu și Andrei, dar și cu Monica, soția lui Andrei, cumpăram prosoape, farfurii, cani și mâncarea preferată a lui tata, pentru pomană. Frate-miu îi alesese o pereche de ciorapi noi și în drum spre casa de marcat am citit pe eticheta că erau șosete antibacteriene'. Ne-a bufnit rasul, d-ăla isteric, necontrolat. Dar când am ajuns să plătim, pe banda de supermarket, am observat un pieptăn micuț, nou, de pus în haina lui. Nu știam obiceiul și nu eram pregătită pentru detaliul ăla. Brusc, pieptănul ăla ridicol, care se mișca lent pe banda de cauciuc, mi s-a părut cel mai trist lucru din lume. Și am început să plâng, necontrolat. Tata e un pieptăn. Tata e în amintiri, e în poveștile mele, e în poze, e în cimitir, e în anumite obiecte care mă înconjoară, e în fleacuri, tata e în detalii. Pentru că tata a murit acum fix 8 ani.'

Dana Rogoz make-upSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Cum a slăbit Andra 14 kilograme în 4 luni?

Foto: Instagram/Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete