Dana Rogoz, sperietură în miez de noapte: „Am urlat atât de tare, încât…”

Dana Rogoz este una dintre tinerele actrițe din România care a reușit să se facă plăcută publicului datorită talentului său, dar și a atitudinii sale extrem de joviale.

Dana Rogoz împărtășește des cu fanii săi de pe rețelele de socializare proiectele sale profesionale, dar și momente din viața ei și a familiei sale. Recent, actrița în vârstă de 36 de ani le-a povestit internauților că a suferit un mic incident chiar când încerca să o adoarmă pe cea micuță.

Lia, evident fără vreo intenție, a lovit-o pe mama sa direct în nas, iar impactul a fost atât de tare, încât actrița a urlat de durere, iar soțul ei, Radu, a tras o sperietură de zile mari. Ea le-a povestit toată această pățanie fanilor în dimineața imediat următoare, precizând că durerea nu a dispărut, deși trecuseră câteva ore.

„Uitați-vă bine la nasul meu! Așa arăta înainte să-mi dea Lia azi-noapte un cap în el. 🤪😂😅 Acum râd, dar nu vreți să știți ce dureros a fost. Încă e puțin umflat și sper să nu îmi rămână strâmb. Să nu credeți după că am avut vreo intervenție. Nope, doar o mișcare sigură și în forță a capului ei spre nasul meu, făcută pe întuneric, în pat, în timp ce speram că o voi adormi curând', a spus Dana Rogoz pe rețelele de socializare.

Radu s-a speriat foarte tare la urletul Danei și s-a repezit să aprindă lumina și să o ajute.

„A pârâit!!! Am urlat atât de tare, încât Radu a sărit din pat, a aprins lumina și era gata-gata să-mi pună nasul la loc 🤣 Doamne, mă doare și când râd acum', a mai povestit tânăra actriță.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete